Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy reggel ne...

Mit tegyek hogy reggel ne keltsen fel a kutya 6-7kor?

Figyelt kérdés

ugyanis már szoba tiszta, reggel 8.óráig is kibirta.

Este későn vigyem le?,vagy verjem meg ha felkelt?

ti hogyan oldjátok meg, bevan csukva az ajtó csak azt kapirgálja.

2012. márc. 29. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
ki kell fárasztani sztem este. az én macskám is ha egeész nap aliszk, aztán hajnalban kel. halefárad akkor 9-ig simán elalszik, eszébe se jut, h éhes vagy szomjas
2012. márc. 29. 07:46
 2/9 anonim ***** válasza:
vidd le később... én a kutyámmal alszok, ő nem ébreszt fel csak ha már látja hogy felkeltem magamtól (pl megnézem telefonon mennyi az idő) most is még az ágyban van, pedig most 20kor vittem le utoljára... volt amikor 10kor vittem le utoljára nah olyankor ő is 9-10ig hagyott...
2012. márc. 29. 07:54
 3/9 Catz ***** válasza:
100%

Téged is megvertek anyádék kiskorodban, amikor reggel felkeltetted őket ?? -.-"

Csóri kutya, annyira fáj neked levinni egy pisi-kakira, és utána visszaaludni?

Én 5-6 órakor levittem őket utána meg szunyáltunk tovább. Te sosem szoktál felkelni éjjel pisilni? Attól még, hogy szobatiszta nem gép, hogy 20h- 8h-ig kibírja minden alkalommal.

2012. márc. 29. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém volt, hogy hajnali 3kor ébresztett... felkeltem, kiengedtem megvártam még elvégzi a dolgát és jöttünk vissza és aludtunk... miért kéne ezért elverni? az jbb lenne ha nem szólna és reggel egy nagy tócsára vagy kupacra ébrednél?-.-
2012. márc. 29. 09:39
 5/9 Bozsikrisz ***** válasza:
100%

Bakker, képes lennél megvenni azért, mert pisilnie kell? Ó, milyen ember vagy te? :(

Vidd le este 10-11 körül még egy pisire. És józan paraszti ésszel gondold át, hogy Neked mi az első, amikor felkelsz. Nem mész el pisilni? A kutyának is ugyanolyan szükségletei vannak, és bizony az is elő fog fordulni, hogy az éjszaka kellős közepén kell majd lemenni vele, mert mondjuk hascsikarást kap.

Aki kutyát tart, az ne legyen lusta.

2012. márc. 29. 09:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kívánnám, hogy 8 óránál többet kibírjon pisilés nélkül. Szerintem úgy kell kutyát tartani, hogy az a kutyának és a gazdinak is jó legyen. Ha ez nem így van, akkor el kell rajta gondolkodni, hogy mi a teendő. Szóval vidd le éjfélkor és akkor 8-ig alhatsz. De akkor következetesen így, minden nap.
2012. márc. 29. 10:17
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

este 9-10körül fogom levinni

2012. márc. 29. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szuper, akkor csak 10 vagy 11 órát kell kibírnia.
2012. márc. 29. 11:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

ha 10kor akarod levinni, akkor 6-7 körül már vidd le,kutyák nem alszanak tovább, akkor fel szoktak kelni hajnalban és ha érzi szükségét nehogymár megverd hogy figyelmeztet téged,jobb lenne ha odacsinálna?? Miénk is elalszik akár délig is, de le van víve fél7kor mindennap utána feljön és alszik velem ameddig én sőőt ..:)) aztán 1-2 óra körül megint lemegyünk utána késő délután aztán este:) De a délutáni sétánk ilyen jó időbe folyamatos 1 óra fárasztás, pihenés nélkül pedig csak egy 5kg-s kutyáról van szó :)

nehogy lecseszd vagy ne adj isten megverd mert ilyen értelmes!!

2012. márc. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!