Mit tegyek hogy reggel ne keltsen fel a kutya 6-7kor?
ugyanis már szoba tiszta, reggel 8.óráig is kibirta.
Este későn vigyem le?,vagy verjem meg ha felkelt?
ti hogyan oldjátok meg, bevan csukva az ajtó csak azt kapirgálja.
Téged is megvertek anyádék kiskorodban, amikor reggel felkeltetted őket ?? -.-"
Csóri kutya, annyira fáj neked levinni egy pisi-kakira, és utána visszaaludni?
Én 5-6 órakor levittem őket utána meg szunyáltunk tovább. Te sosem szoktál felkelni éjjel pisilni? Attól még, hogy szobatiszta nem gép, hogy 20h- 8h-ig kibírja minden alkalommal.
Bakker, képes lennél megvenni azért, mert pisilnie kell? Ó, milyen ember vagy te? :(
Vidd le este 10-11 körül még egy pisire. És józan paraszti ésszel gondold át, hogy Neked mi az első, amikor felkelsz. Nem mész el pisilni? A kutyának is ugyanolyan szükségletei vannak, és bizony az is elő fog fordulni, hogy az éjszaka kellős közepén kell majd lemenni vele, mert mondjuk hascsikarást kap.
Aki kutyát tart, az ne legyen lusta.
köszi a válaszokat!
este 9-10körül fogom levinni
ha 10kor akarod levinni, akkor 6-7 körül már vidd le,kutyák nem alszanak tovább, akkor fel szoktak kelni hajnalban és ha érzi szükségét nehogymár megverd hogy figyelmeztet téged,jobb lenne ha odacsinálna?? Miénk is elalszik akár délig is, de le van víve fél7kor mindennap utána feljön és alszik velem ameddig én sőőt ..:)) aztán 1-2 óra körül megint lemegyünk utána késő délután aztán este:) De a délutáni sétánk ilyen jó időbe folyamatos 1 óra fárasztás, pihenés nélkül pedig csak egy 5kg-s kutyáról van szó :)
nehogy lecseszd vagy ne adj isten megverd mert ilyen értelmes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!