Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vigasztaltad magad...

Hogyan vigasztaltad magad mikor nem született olyan színű kutyus a tenyésztőnél amilyet szerettél volna?

Figyelt kérdés
Megvetted vagy máshonnan vettél? Esetleg vártál?
2012. márc. 28. 22:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
jó kutyának nincs színe...vannak látványosabb és kevésbé látványos színek de nyerni a korrektebb kutya fog...színétől függetlenűl
2012. márc. 31. 22:34
 22/23 anonim ***** válasza:

A 7. válaszoló vagyok

Ha a kérdező ennyire ragaszkodik ahhoz a színváltozathoz, akkor sajnos várnia kell, ezt is teszi, nincs ezzel baj. De kiállításon, ha az nem hibás színváltozat, akkor viszont nincs különbség, sokkal fontosabb az egyéb adottságok. Ha a versenyzést meg sport céllal értette ott meg aztán főleg.

Említettem, hogy 2féle színváltozata van annak a fajtának amit szeretnék. Nekem pont nem az tetszik, ami az emberek többségének, nem ritka, csak nem ez a megszokott. Szóval lehet azzal számolni, hogy lesz ilyen kölyök az alomban, kivéve, ha a kan csak a másik színt örökíti. Kiállításokon sokkal könnyebb nyerni egy ilyen kutyával (kevesebb belőle a kiemelkedő), mint a népszerűbb változatából. Ez aztán fedeztetésnél megfordul, mert hiába adott egy tökéletes minőségű X színű kutya aki a kiállítások királya is lehet, sokkal kevesebben fedeztetnek vele, mint egy nem ilyen kiemelkedő, de Y színű kannal, mert ugye a népszerűség azért nagy úr. És ennek megfelelően a születendő kölykök színbeli arányának a népszerűbb felé kell tendálnia. Szukáknál már azért más a helyzet, ott csak a kant kell megválogatni -az egyéb fontos tényezőkön kívül- azáltal hogy mit örökít.

2012. ápr. 1. 07:50
 23/23 anonim ***** válasza:
máshonnan vennék.
2012. ápr. 26. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!