Ti is utáljatok az ilyen embereket?
Figyelt kérdés
az anyosomrolvan szo.osszebalheztatott a parommal a kutyak vegett?!nekem amstaffom van neki csivavaja.az en kutyam teljesen jol nevelt.amit mondok azt teszi.ellenben az o kezmelegitoje amit kutyanak nevezz kieszi joforman a tanyerabol a kajat.amikor latogatoba megyunk pl mint ma,kutyasetaltatas utan,mast nem hallok csak hogy veszelyeztetem a fia eletet amiert ilyen dogom van.es ha egyszer lesz babank fel fogja falni,leharapja a kezet,stb.nagyon szofogado a kutyam.semmi agresszivitas nincs benne.az o kutyaja viszont egy idegroncs.ha ainkabb hagynak akarmit az en kutyamra mintsem az overe.ha az o kutyajanak volna akkora teste mint az enyemnek mar nem elne senki sem korulotte.de mivel egy 2 kilos kutya,senki sem veszi komolyan.a parom meg inkbb az anyukaja szoknaja melle all z ilyen vitakban.otthon viszont szereti a kutyam.2012. márc. 28. 22:09
11/14 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy te tudod, hogy milyen a kutyád. Ne foglalkozz azzal, amit anyósod mond róla, csak a szája jár, egyik füleden be, a másikon ki.
Az viszont már nagyobb gond, hogy a párod nem áll ki melletted az anyjával szemben - de ez már inkább a párkapcsolatokhoz tartozik, mintsem a kutyákhoz.
Én nem utálom az ilyen embereket, egyszerűen nem foglalkozom velük.
Keresztkérdés: azt írod 5 percig ugatott a te kutyádra a másik. Sűrűn tapasztalok én is ilyet, de mi kb. 10 másodperc után eljövünk onnan. Mire vártatok ott 5 percig?
12/14 A kérdező kommentje:
a baratnomre vartam egy buszmegalloban.
2012. márc. 29. 10:00
13/14 compactegon válasza:
amikor félős és szúrós szemű öregasszonyok meresztgetik a szemüket a kutyámra, elkezdek vele feladatokat csinálni: "kör!", "pacsi! Másikkal is"! nekem elégtétel, hogy az őrjöngő kutyájukat még csak megnevelni se tudták, az én "gyilkos" ebem pedig csóválva teljesít :)
14/14 A kérdező kommentje:
:))) en buszke vagyok a kutyamra.ez a trukkos dolog jol hangzik.majd en is kiprobalom.:))aztan egye oket a fene
2012. márc. 29. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!