Szerintetek szép? Megfelel a Standardnek? Szerintetek fajtiszta?
Figyelt kérdés
Láttam rengeteg ilyen kérdést,így én mért ne alapon érdeklődnék:)
Képek:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
2012. márc. 28. 13:07
1/16 anonim válasza:
Mindenképp fajtiszta, hisz kutya. A fajtatisztaság pedig nem vélemény kérdése, sokkal egyszerűbb. Ha van tk.-e akkor fajtatiszta, ha nincs, akkor nem az.
2/16 A kérdező kommentje:
Ez nyilvánvaló,de én a véleményekre voltam kíváncsi,láttok-e benne valami olyat ami esetleg arra utal hogy nem teljesen Angol Cocker Spániel :)
2012. márc. 28. 13:13
3/16 anonim válasza:
Első leírta a lényeget: van törzskönyve, vagy nincs?
4/16 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű:)
Gőzöm sincs, megfelel-e a standard-nek.
Ránézésre igen, amúgy nem biztos.
Ha nincs törzskönyve, hivatalosan nem fajtatiszta és semmiképpen sem vonható tenyésztésbe.
Honnan van?
5/16 A kérdező kommentje:
A kérdésben az "a" betű kihagyása miatt pedig én szégyenlem magam:):(
2012. márc. 28. 13:18
6/16 A kérdező kommentje:
Nincs Törzskönyve sajnos. Egy ismerősömtől kaptam. Most 10 hónapos és nagyon okos.:)
2012. márc. 28. 13:19
7/16 anonim válasza:
Hogy fajtatiszta-e, az nem tudható, ha nem ismered a szüleit. Viszont ezekről a fotókról annyit lehet megállapítani, nem puli, nem csivava,hanem spániel.
Miért is kell Neked megerősítés, hogy fajtatiszta, vagy sem?
8/16 A kérdező kommentje:
Emberi kíváncsiság:) Attól hogy nincs törzskönyve ugyanúgy szeretem.:) Szimplán érdekelt láttok-e benne olyat amit "nem kéne" :)
2012. márc. 28. 13:29
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Ja az elsőt rosszul linkeltem be: [link] A képen 11 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!