Melyik külföldi kennelből válasszak Amerikai Staffordshire Terriert versenyezni, esetleg tenyészteni?
Én is pont ilyet szeretnék vásárolni. Már kin is néztem a külföldi kennelt, igaz én nem akarok olyan messze menni, mint te.
Én őt néztem ki, már több soron beszéltem is vele. Az ő kanja fantasztikus, rengeteg győzelemmel. Mondjuk nekem az is számított, hogy nem a világ végén van. A magyarországi kennelek közül az Inperiál kennel kutyái tetszettek még a legjobban. De persze mindenkinek más tetszik. Nekem ez a két kennel kutyái jöttek be a leginkább. Igaz, én nem akarom kiállításra cipelni, versenyeztetni a kutyát, nekem csak hobby célzattal kell. Volt ilyen kutyánk már, és annyira megszerettem ezt a fajtát, hogy nem tudok róla lemondani.
szia!
ha szánsz két percet a regisztrációra, itt szívesen segítenek neked. legtöbb magyar tenyésztő is idejár.
Innen náluk biztos jó kutyát kapsz, de persze nem olcsó ;)
külföldön is bizonyitottak már a kutyáik
ők is jó tenyésztők:
Bocs az offért, de nem birom ki h ne kérdezzem meg!
Miért kezdenél tenyésztésbe?Szeretnél valamit javitani a fajtán?Szerinted milyen a jó amstaff,és ilyen még nincs?
Kedves #7es "kérdező"... Tegyük fel, ha sikerül megtalálnom álmaim kutyáját, ami küllemre és jellemre is tökéletes, esetleg Ch vagy IntCh címet is szerez, tenyésszemlézett, szűrt kutya (ezek az álmaim a kutyámmal), senki sem fog felkeresni azzal, hogy a szukájához őt választaná "párnak"?
Eszemben sincs tenyészteni, tudom magamról, hogy minden kiskutyát túlságosan megszeretnék azalatt a 8-10 hét alatt, amit velem töltenek, és rövidesen 100 db kutyám lenne, és amúgy a genetikában sem vagyok otthon...
Lehet, hogy ha megvettem ezt a kiskutyát bőven megelégszek azzal, hogy itt van velem, nem fogom kiállításokra hurcolni, csak egy sima "pajtás" lesz, viszont szeretném megadni az esélyt, hogy bármi lehessen belőle, ha egyszer arra vinne az utunk.
Kedves #8-as válaszoló, köszönöm szépen, hogy megvédtél! :)
De ehhez már hozzászoktam itt a gyakori kérdéseken, hogy nincs megtorlatlan kérdés, mindenki ott köt beléd, ahol tud, nem értik meg, hogy nem véleményt írni, hanem válaszolni kell ezen a fórumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!