Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik külföldi kennelből...

Melyik külföldi kennelből válasszak Amerikai Staffordshire Terriert versenyezni, esetleg tenyészteni?

Figyelt kérdés
Persze olyan kutyát, akivel nyerhetek is versenyeken. Talán egy amerikai kennelből? De melyikből?
2012. márc. 27. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyet szeretnék vásárolni. Már kin is néztem a külföldi kennelt, igaz én nem akarok olyan messze menni, mint te.

[link]

Én őt néztem ki, már több soron beszéltem is vele. Az ő kanja fantasztikus, rengeteg győzelemmel. Mondjuk nekem az is számított, hogy nem a világ végén van. A magyarországi kennelek közül az Inperiál kennel kutyái tetszettek még a legjobban. De persze mindenkinek más tetszik. Nekem ez a két kennel kutyái jöttek be a leginkább. Igaz, én nem akarom kiállításra cipelni, versenyeztetni a kutyát, nekem csak hobby célzattal kell. Volt ilyen kutyánk már, és annyira megszerettem ezt a fajtát, hogy nem tudok róla lemondani.

2012. márc. 28. 08:13
 2/9 compactegon ***** válasza:

szia!

ha szánsz két percet a regisztrációra, itt szívesen segítenek neked. legtöbb magyar tenyésztő is idejár.

[link]

2012. márc. 28. 10:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Innen náluk biztos jó kutyát kapsz, de persze nem olcsó ;)

külföldön is bizonyitottak már a kutyáik

[link]

2012. márc. 29. 09:21
 4/9 compactegon ***** válasza:

ők is jó tenyésztők:

[link]

2012. márc. 29. 10:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igazából a kis hazánkhoz közeli országok kennelei közül a King of Rings kennelre gondoltam, fel is vettem a tenyésztővel a kapcsolatot, vehetnék tőle egy kölyköt Don-tól (ami régi álmom), viszont ha belegondolok már fél Európát befedezte az a kutya, már nagyon sok fia és lánya van, sok közülük champion, ezért szeretnék egy teljesen új vérvonalat, EGYEDIT, akár Amerikából.
2012. márc. 29. 14:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Ehhez kérek itt segítséget, támpontokat, hogy hol is keressem álmaim kiskutyáját, pénzt és energiát nem sajnálva.
2012. márc. 29. 14:02
 7/9 Téékáá ***** válasza:

Bocs az offért, de nem birom ki h ne kérdezzem meg!

Miért kezdenél tenyésztésbe?Szeretnél valamit javitani a fajtán?Szerinted milyen a jó amstaff,és ilyen még nincs?

2012. márc. 30. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, a kérdező azt írta, ESETLEG tenyészteni. Elsősorban kiállításra szeretné, ahogy írta is, aztán pedig TALÁN tenyészteni is elkezdene vele. Mi ezzel a probléma? Ha van pénze rá...
2012. márc. 31. 00:17
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves #7es "kérdező"... Tegyük fel, ha sikerül megtalálnom álmaim kutyáját, ami küllemre és jellemre is tökéletes, esetleg Ch vagy IntCh címet is szerez, tenyésszemlézett, szűrt kutya (ezek az álmaim a kutyámmal), senki sem fog felkeresni azzal, hogy a szukájához őt választaná "párnak"?

Eszemben sincs tenyészteni, tudom magamról, hogy minden kiskutyát túlságosan megszeretnék azalatt a 8-10 hét alatt, amit velem töltenek, és rövidesen 100 db kutyám lenne, és amúgy a genetikában sem vagyok otthon...

Lehet, hogy ha megvettem ezt a kiskutyát bőven megelégszek azzal, hogy itt van velem, nem fogom kiállításokra hurcolni, csak egy sima "pajtás" lesz, viszont szeretném megadni az esélyt, hogy bármi lehessen belőle, ha egyszer arra vinne az utunk.

Kedves #8-as válaszoló, köszönöm szépen, hogy megvédtél! :)

De ehhez már hozzászoktam itt a gyakori kérdéseken, hogy nincs megtorlatlan kérdés, mindenki ott köt beléd, ahol tud, nem értik meg, hogy nem véleményt írni, hanem válaszolni kell ezen a fórumon.

2012. márc. 31. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!