Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép a kutyám?

Szerintetek szép a kutyám?

Figyelt kérdés
Ő itt panda.1,5 éves szuka. Bischon havanesee-nak vettük.(nemtudom hogykell írni) De örülök hogy ilyen lett :) Pici testű eleven,játékos kutyus :D

2012. márc. 27. 20:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Relatív, hogy szép. Mindenkinek a saját kutyája a legszebb. Aranyos, de nekem a sajátom tetszik.
2012. márc. 27. 21:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól látom és értelmezem,a Kérdező nem is állítja,hogy ez egy Bischon....Csak hogy annak vették,de tudja,hogy nem az.És nem bánja,sőt örül a kutyusnak.Vagy én nem értem jól?
2012. márc. 27. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért mert a kutya nem aranyos, vagy nem szép, de most komolyan mért adnak ki az emberek olyan dologra pénzt amit amúgy ingyen is megkaphatna? És akkor legalább az ilyen szemét csaló undorító férgeket legalább nem bíztatnánk a további lopásokra?

Ismétlem, nem a kutyával van a bajom, ő biztos tündéri, és ő a legszebb, legokosabb a gazdájának, de azért az durva, hogy még örülünk is neki, hogy meg lettünk lopva és át lettünk verve...

2012. márc. 27. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, de nem fajtatiszta.
2012. márc. 27. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
nagyon cuki :D
2012. márc. 27. 22:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Aranyos, de nem szép. Jól át ****. De örülök, hogy nem rinyálsz miatta, hanem ugyanúgy szereted!

Boldog éveket hozzá!

2012. márc. 28. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!