Ti mennyire értetek ezzel egyet?
Láttam a neten egy képet: Amikor hazajösz: Kutyák: végre hazjöttél édes gazdim nagyon hiányoztál! Macskák: jó hogy hazajöttél végre adsz kaját!
Szerintetek ez így van?
Én is kutyás vagyok. Teljesen mindegy neki milyen időpontban megyek haza autómatikusan örül, majd' kiugrik a bőréből! Vakkant akkor is, ha a párom meglátja, neki is nagyon örül. Cicám annó volt, ő kinti kedvenc volt, de őt totál hidegen hagyta bármiféle érzelem nyilvánítás. Őt csak akkor lehetett megsimogatni, ha ő akarta, és csakis addig amíg neki tetszett. Sosem ragaszkodott annyira. Viszont bárhol is volt napközben a déli kajáért mindig megjelent az ajtó előtt, és nyávogással követelte a jussát...
Kutyáim előtt folyamatosan ott van a kaja, akkor eszik amikor ő akar és annyit amennyi jólesik. Viszont ő (yorki) csak akkor hajlandó enni, ha van társasága. Ha mi is vacsizunk eszik ő is. Ha nincs mellette a gazdi inkább nem eszik. És az biztos, hogy egy szem tápot sem rágcsál el, mert párszor már megszámoltam neki a táp bd számát amit kitettem elé, hogy míg nem vagyok otthon is legyen mit falatoznia ha éhes. Érintetlenül ugyan ott megvár a kaja, míg haza nem érkezünk, és azután áll neki csak enni.
Sosem volt megtagadva előle a kaja, erre sosem tanítottuk. A rotink stafink előtt is mindig volt kaja, ők ettek is napközben mikor megéheztek. Csak a yorkink ilyen egyedi eset, mivel társasági kutya, neki a társaságunk számít.
Szerintem így van.
van egy kutyám és egy macskám ha haza jövök a kutya örömében be pisil míg a macskám fel néz és alszik tovább.. :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!