11/25 anonim válasza:
Szép keverék kutyus.
Hol vetted?
12/25 anonim válasza:
ma 19:50 általában keverék kutyát nem szoktak venni.
13/25 anonim válasza:
szép kutya :)
én is szeretnék egy amstaffot nagyon tetszik a fajta ,de nem vagyok erős kezű és határozott sem egy ilyen fajtához,inkább lemondok róla..
14/25 anonim válasza:
Nagyon aranyos kutya, de miért hívod amstaffnak és milyen fajta van még benne?
15/25 anonim válasza:
"ma 19:50 általában keverék kutyát nem szoktak venni."
A kérdező szerint amstaff, tehát nyilván amstaffként sózták rá, gondolom nem ingyen.
16/25 A kérdező kommentje:
Eröl nem tudtam hogy keverék:D:D szerintetek mijen kutya lehett meg benne? Tippeljunk
2012. márc. 25. 19:58
17/25 anonim válasza:
Az egyik szülő biztos amstaff, mert egyébként hasonlít, a másik valami többgenerációs keverék lehet.
18/25 A kérdező kommentje:
Mit lác benne amitöl keveréknek nézed?
2012. márc. 25. 20:14
20/25 anonim válasza:
ne figyelj a tobbiekre.altalaban minden kutyat kevereknek neznek akinek nincs tk-ja.neked igy tetszik?ez a fontos.gyonyoru kutya amugymeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!