Mennyire behívható a kutyád?
Igen, visszajön.
Ha esetleg nem, akkor nem könyörgök neki, hanem odamegyek, felemelem a nyakánál fogva és vagy kap egyet a pofájára vagy megrángatom. Nálam nincs kecmec.
A szagok.
Akkor is hallgat, csak hamarabb vissza is tér a kutyához, nem lebzsel körülöttem annyit.
A kutya másfél éves roti-nj mix.
Mind a 2 kutyám első szóra visszajön.
Ha nem jön vissza akkor érte megyek és kap egyet a seggére.
Általában a bicikliket a Puli mindig megnézi. Az elszokta terelni a figyelmét egy kis időre.
Ha tüzel a szuka akkor is oda jön, csak ilyenkor van, hogy nem az első hívásra de max a 3. hívásra akkor is jönnek.
Tacskó keverék 6 éves, Puli 9 hónapos
-igen legtöbbször első szóra vissza jön ,de ha hempereg vagy nagyon szagol vmit akkor 2x-3x is szólok ,ha nem jön oda megyek rácsatolom a pórázt és 5 percig szorosan a lábam mellett jön,utána újra elengedem ez nálam beválik,egy séta alkalmával 1x kell büntetnem ha nem jön utána ,bárhonnan vissza tudom hívni..
10 éves szuka bichon
Ti belegondoltok abba amit írtok?
Azt mondjátok első szóra visszajön, utána meg leírjátok, hogy mit csináltok, ha nem?
...
Első szóra visszajön.
A macskák és az agresszív kutyák terelik el a figyelmét. A macskát üldözni, az agresszív kutyáknak meg visszapofázik ha nem figyelek.
Ha első, max második szólásra nem jön, odamegyek, és a grabancánál fogva viszem magammal.
A tüzelő szukákat megugrálja, de visszajön.
1 éves kínai kopasz kutya, powder puff.
Remek! Kutya levonja a tanulságot--gazdi a közelemben egyenlő pofonnal, vagy seggre csapással.
Gondolom, jó mérgesen, bővített formában el is mondod neki, mivel érdemelte ki .
Nem értem, ha visszajön, miért ütöd?
Ha meg nem jön vissza, miért írtad, hogy visszajön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!