Te mennyi idő alatt spóroltad össze a kutyád árát? Milyen fajta? Mennyibe került? Milyen célra?
Én még azt sem tudom milyet szeretnék, de vannak elvárásaim a kutyával szemben:(ha megkérhetlek benneteket ajánlanátok valamilyen fajtát)
ne pörögjön egész nap,de legyen mozgás igénye, ne legyen az a lusta, komótos fajta
legyen jó társ, családi kutya, de ÖV-zni is szeretnék vele
ne legyen egygazdás mint pl. egy dobermann
nagy, óriás testű legyen szőrzet mindegy
Németjuhászt ajánlanám, megfelel a feltételeidnek.
Én 25e Ft-ért vettem az egyik kutyámat , a másikat pedig 10e Ft-ért(németjuhászok).Az öregebbik kutyámnak nem álltak a fülei 5 hónapos korában így a tenyésztője 10e Ft-ért odaadta, ő családi kutyának lett véve de elkezdtem vele kutyasuliba járni és megtetszett a HPO sport.A második kutyámat pedig direkt emiatt a sport miatt vettem mivel az öreggel versenyezni már nem tudok , a picit már teljesen másképp nevelem és szeretnék vele versenyezni is majd a jövőben.
"border coolie,boxer,labrador,angol bulldog...az a baj nagytestűeknél fontos a mozgás nagyon! náluk kicsit kevésbé.."
Náluk kicsit kevésbé?:|
A border collie hiperaktív, hát én csak tom, mert bc gazdi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!