Miért viselkedik ilyen furcsán a kutyám?
Tegnap megszokottan viselkedett, de ma nagyon "lusta" nem csinál semmit, meg nagyon sokat liheg, és folyik a nyál a szájából.
Eddig ugrált,játszott, most nem akar semmit se csinálni.
A kutya : Kaukázusi Medveölő, 2éves lesz májusban.
Egyáltalán nem biztos, hogy melege volt.
a kau nem nyáladzós fajta...
simán lehetnek a tünetek mérgezés tünetei is.
itass vele sok tejet, biztos ami biztos (a tejben lévő K vitamin a patkányméreg ellenszere), és figyeld...
kínáld mg valamivel, ha van étvágya, nem lehet nagy baj...
ha tegnam hiperaktiv volt akkor termeszetes hogy ma lusta
ma az enyem is csak lustizott most estefele kezdett el jatszani
Adtam neki enni,és eszik.
Meg adtam neki tejet is,azt is megitta.
:D:D akkor m jó napja volt!:D
Oké, ha eszik, és pár óra múlva aktívabb lesz, akkor nincs baj, csak lustult...:)
De érdemes odafigyelni, nekem az előző KÁJomat mérgezték meg, és először csak annyi volt, hogy nem volt túl aktív... (szerencsére elszámolták az adagot, de hajszálon múlt az élete, azt mondta a doki.)
(Lehet már kicsit paranoiás vagyok... azért 9-10 körül még nézz rá, aktívabb lett-e. főleg a tekintetét figyeld!)
mit figyeljek a tekintetén?
Köszönöm a válaszokat!
Hát ahogy egy beteg embernek is olyan fátyolos, bágyadt a tekintete, a kutyákon is látszik...
Igazából nem is tudom...
Ez látszik az arcán...
Nekem csak a nyálfolyás miatt lett gyanús a dolog. Meg ha már du 6 utáni a történet, akkor azért már nem szabadna, hogy ilyen melege legyen.
Remélem, feleslegesen vészmadárkodok!
Minden esetre jó, hogy evett, ha nem romlik az állapota, normális a széklete akkor nem lehet baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!