Normálisak ezek a pitbullosok?
Nem volt még egy olyan kedves és gyerek centrikusabb kutyám, a mi Amerikai staffordshiere terrierünk! Oda volt a fiaimért, ha az udvaron botladoztak a csemetéim, a kutya árnyékként követte őket, óvta mindentől a srácokat. Ha valaki a kutya számára idegen rokon meg merte fogni a fiaim kezét, a kutya inkább elterelgette mellőle a fiaimat.
Neki sosem voltak kölykei, alapból szűz volt. Szerencsére sosem történt baleset, sosem hagyta magát egy kóbor kannak sem.
Sose bántott senkit sem a kutyám! Bár a macskák sajna nem ezt állítják...Ott más volt a statisztika..:S
Nem tudom mit köszönsz kérdező,senki sem reagált a kitalált sztrodira:)
ÉRdekes,mikor olvastam ezt a kérdést rögtön nekem is a belinkelt 3 kérdés jutott eszembe.Mellesleg ha nem te irtad volna ezeket akkor nem akadtál volna fenn ezen. Továbbá az amstaffokat hiába probálod lejáratni nemfog sikerülni. Nekem nem célom h összemérjem az amstaffomat egy másik kutyávaal elég ha én (mi) tujuk mire képes a kutyánk. További jo trollkodást,ajánlom a szexualitás topikot ott ezzel a hozzáláással talán sikert is érsz el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!