Szerintetek illik ez a név egy husky szuka kiskutyához? Aleu lenne a neve.
Előző vagyok. Mielőtt elhoztuk a hamvas mudi szukánkat (ez a szín genetikailag kék, de sötétszürkének látszik), kinéztem a Pernye, Grafit, Acél neveket. Miután elhoztuk a tenyésztőtől (a fekete húgával együtt), kiderült, hogy egy idétlen, pörgős, dülledt szemű kis zakkant, a világossárga szeme és hátracsapott, vagy hegyezett félkopasz papírfüle (ami a színváltozat gyakori velejárója) még viccesebbé tette. Nem illettek hozzá ezek a nevek. A vőlegényem két nap múlva vigyorogva rámutatott a tomboló kis őrültre, aki rohant, bukfencezett, kergette a macskát, vagy ha az hadonászott felé, ő is paskolt felé a mancsával, (mert azt hitte, a cica így játszik), és azt mondta: legyen Tüske! Elröhögtük magunkat.
Akárki kérdezi a nevét, meghallva a választ kidülleszti a szemét, pont mint Tüske, majd nevet :)) Nagyon illik rá, és lehet becézni Tüsinek, ha meg rossz, elnyújtva, mély hangon: Tűűűskee...
A tesvére egy nyugodt, szelíd, mandulaszemű, picit félénk szépség, aki Csipke lett. Rá is illik a neve.
Szóval szerintem nézegess neveket, de ne dönts még! Majd az elhozása után pár nappal nevezzétek el, ha megismertétek őt.
Melyik kennelből lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!