11/20 A kérdező kommentje:
ennyi képem van :D
2012. márc. 23. 21:36
12/20 anonim válasza:
Ez a fotó ismerős már.
Még mindig azon agyalsz, fajtatiszta-e, vagy sem?
Miért kellene a bizonyosság?
13/20 anonim válasza:
Ha nincs törzskönyve, akkor nem fajtatiszta, akárhogy is néz ki. Egyébként a pofája túl hosszú, a felső vonala katasztrófa(a kutyának feljebb van a fara, mint a marja), szóval vagy keverék vagy nagyon nem szép rottweiler(jellegű keverék).
14/20 A kérdező kommentje:
Túl hosszú az arca az se igaz de mindegy a farja fentebb van a másik képen meg nincs....
2012. márc. 23. 22:01
15/20 anonim válasza:
Nekem inkább tűnik kopófélének, mint rotinak.
16/20 anonim válasza:
Szép nyergeshátú eb. Ennyi állapítható meg a fotókból.
17/20 anonim válasza:
Egyből megismertem, még mindig sz@r képeket raksz fel, de nem értem mit agyalsz ezen ennyit. Menj el egy tenyésztőhöz, onnan tuti fajtatiszta kutyád lesz.
18/20 Bozsikrisz válasza:
Van törzskönyve? Akkor igen.
Ha nincs, akkor ezen felesleges agyalni, mert úgysem fog soha kiderülni.
19/20 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy roti. A rotweiler különben hosszú farkú, de a legtöbb példánynál kölyök korában csonkolták le.
20/20 anonim válasza:
De gondolom a kutya sem törzskönyvel szuletik és attol méf lehet fajtiszta mert ninca törzskönyve !!azt amugyis ugy kell csinaltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!