Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ámenetileg adhatok a kutyámnak...

Ámenetileg adhatok a kutyámnak rizst meg konzervet?

Figyelt kérdés

Most nem tudunk neki tápot venni, csak 1 vagy 2 hét múlva,anyagi okok miatt,arra gondoltam hogy fözünk neki rizst és vennénk kutyakonzervet,vagy esetleg vegyünk vmi olcsó tápot pl dogchow,butchers?? Vagy mit??

eddig acanát kapott..

2012. márc. 23. 07:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha nem kapsz kimérve csirkementes britet vagy joserát. Kérdezz rá, hogy árulnak e fagyasztott húst, szokott lenni pulyka, nyúl, marha és vadhús nyesedék, illetve darálék is. Ha nincs akkor hentesnél, tescoban... vegyetek disznó/marha szívet (kb 300Ft/kg) ezt ledarálva vagy apróra kockázva kb fél kg-hoz kell 1db alma vagy reszelt sárgarépa, 1-2kanál zsiradék, pici só és kb 2-3marék rizs, ezt összefőzöd úgy, hogy mikor kihűlt akkor ne folyjon, hanem valami rizseshús szerű ételt kapj és teljesen jó lesz a kutyádnak. Kb 500Ft-ból megvan 1-2hétre a kutyakaja nektek.
2012. márc. 23. 09:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Se josera se brit nincs itt a környéken, akkor szerintem az lesz amit irtal,köszi..
2012. márc. 23. 11:29
 13/24 A kérdező kommentje:

most néztem meg a brit care tápot a neten , 1kg 1800 ft körül van, tényleg olcsóbbra jönne ki mint a 2,27 kg meg 5 ezer körüli acana ,ezért veszem kimérve az acanát kb 1500 ft-ért 1 kg-t..

szóval nem érné meg nekem venni brit care-t ha tudok kimérve venni acanát olcsóbban, a josera meg csak 15 kg kiszerelésbe van ,az nagyon sok egy 5 kg kutyának,azt mondom több kistestű ebem lenne akkor oké ,de így ez sok, és kimérve nem tudunk venni sehol..

anyum vett dog chow bárányosat kimérve 1 kg 620 ft-ért.. most ezt fogja kapni..ha 2 hétig ezt eszi baja nem hiszem hogy lesz..

2012. márc. 23. 15:33
 14/24 anonim ***** válasza:
1 kg-os mindegyik tápnál drága. Vehetnétek nagyobb kiszerelést, ha lesz úgy pénzetek, olcsóbbra fog kijönni kg-ja.
2012. márc. 23. 15:37
 15/24 A kérdező kommentje:
de brit care-ből is vagy 1 kg van után már csak 12 kg-os
2012. márc. 23. 15:44
 16/24 A kérdező kommentje:
régebben is néztem hogy nagyobb kiszerelésben másfajta tápot vennénk , de vagy 1 kg vagy 12-15 kg-sak vannak, 2-3 kg nincsen..mert ha lenne akkor vennénk 2 vagy 3 kg-sat
2012. márc. 23. 15:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Melyik fajtából? Mert vmelyikből én is csak 1 és 12 kg-osat látok, de sokból van 3 kg-os is.

Milyen fajta a kutyusod és mennyi idős?

2012. márc. 23. 15:50
 18/24 A kérdező kommentje:
10 éves bichon frise, mindenféleképpen hipoallergén táp kéne neki,az orvos ajánlotta az acanát,meg persze royal canin,eukanuba stb de ezek még drágábbak és nem is olyan jók ahogy olvastam..
2012. márc. 23. 16:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez való nektek és ebből van 3 kg-os és 7,5 kg-os kiszerelés is.

[link]

Én egyébként ezzel etetem a kutyusomat, ez ugyan 15 kg-os, árban nagyon jó és minőségben is, ez is hypoallergén. Azt nem tudom, hogy meddig áll el egy ilyen táp, nálunk 1 hónap alatt elfogy, nyilván nálatok jóval több lenne, de szerintem légmentesen lezárt dobozban akár 4-5 hónapig is elállhat.

[link]

2012. márc. 23. 17:42
 20/24 A kérdező kommentje:
elsőnek mindenféleképp 1 kg-sat rendelnél ,mert nem tudom hogy menne-e tőle a hasa vagy sem, és nem szeretnék fölöslegesen megvenni egy olyat ami nem, már sajnos jártam így..de ha beválik akkor tuti vennék egy nagyobb kiszereléssel,szerintem jövő hónapba majd rendelünk is :)
2012. márc. 23. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!