Akinek Rottweilere van mért hiszi azt hogy egy pitbullt simán leverene?
Figyelt kérdés
Ha tudtok valamilyen összevetést küldeni de linket vagy ilyesmit mert azt se hiszem el hogy a kutyák közt neki van e legnagyobb harapása.2012. márc. 22. 23:25
41/50 zorco85 válasza:
utolsó!mit menösködsz???inkább téged rugdosnálak te b.d.s paraszt!!!!!!
42/50 anonim válasza:
Aki ilyenekről képes veszekedni, annak nem is lenne való kutya....ki a f@szt érdekel hogy x kutya vajon legyűrné-e y-t? a kutyatartásnak k.urvára nem ez a lényege...hanem hogy legyen mellettünk egy társ, akitől egy kis törődésért cserébe feltétel nélküli, odaadó szeretetet kapunk...aki szereti a kutyáját, az nem azzal villog hogy vajon harcban jobb-e annál...mert aki szereti a kutyáját még csak nem is gondol a kínzására...szerintem
43/50 APBT válasza:
Sziasztok! Sztem egy Game Pit legyürni! Hiszen erő és kitartás mindenek felett! Soha nem adja fel!
44/50 anonim válasza:
Dehogynem. Feladja. Hiszen a harc is addig tart, amíg az egyik állaton észre nem veszik, hogy már elege van és inkább menne, mint harcolna.
45/50 APBT válasza:
Igen Kb 2-3 óra után előfordul... De a Roti kb 15-20 perc alatt ugy kikészülne hogy a seggén venné a levegőt! ;)
46/50 anonim válasza:
Dehogy 2-3 óra. A pitben mikor összeengednek két pitbullt, akkor sokszor már a 3. menet után az egyik kutya félrefordítja a fejét. Nem csupán az állóképességről szól ez, hanem a bátorságról vagy hogy épp mennyire van jó passzban a kutya.
47/50 anonim válasza:
Zorco85: Szerintem menny és szo pd le a pitedet ha ennyire kemény vagy te sugársérült :D
48/50 zorco85 válasza:
utolsó!!sztem téged foglak inkább megszoptatn.i.ne itt menösködj névtelenül te kis köcs.g mert az életbe össze futtnánk könyörögnél a kis kur.a életedért!!!
49/50 prohun998 válasza:
ember ez lehet hogy nem teljes videó de szerintem eldönti hogy pittbull vagy rottweiler szóval szerintem nem kéne tovább veszekednetek http://www.youtube.com/watch?v=iSeKaUzaPNE mert rotti a pro nem a pit sokkal erősebbet harap még a pit 220 kilóval a rottveiler 360-at és sokkal erősebb is nagy termete miatt a pit nek ez is hátrány hogy kisebb kutya az tény hogy egy kicsit kitartóbb de ha rotti elkapta ott van vége a pitnek mert szanaszállyál rángassa tépi ennyi na pá
50/50 prohun998 válasza:
De egyébként nem értem hogy mire volt ez a veszekedés mivel baromira nem erre vannak az állatok hogy harcoltassuk őket és nem ezért szeressük őket hanem mert aranyosak és nagyon hűséges állatok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!