Akinek Rottweilere van mért hiszi azt hogy egy pitbullt simán leverene?
öcskös egy rotti akkor ver oda egy pitet amikor akar....
Főleg ha a rotti is úgy van tanítva én nem a kis csont sovány rottikról beszélek....egy 45 centis pitt nekemtámadna felrúgnám ezt egy rottival nem tudnám megcsinálni pit is erős csak a saját méretebeli állatokkal szemben
Szerintem ki-ki meccs.
A roti kicsit erősebb fizikailag a mérete miatt és a harapása is, bár a harapás nem számítana, mert a pité is van olyan erős, hogy törné a roti csontjait.
A pit fürgébb, mozgékonyabb és tovább is bírja szuflával. Persze most nem a 30kg-os túlméretes példányokról beszélek. Mindenesetre az nyerne, amelyik ügyesebb, tapasztaltabb, nem fajtafüggő lenne a dolog.
Ha a roti az elején elkapja, akkor nyerhet. Minél tovább húzódna a bunyó, annál jobban előtérbe kerülne a pit.
Ember magad égeted mert csak a kutyáddal keménykedel.
Utálom az ilyen embereket hogy maradj a segnyalogató pincsiddel.
Tény hogy ha egy Rotti bekattan a Pitnek semmi esélye jó ha egy kau bekattanna a Rottinak nem lenne esélye.
De egy pit sehol sincs rottihoz képest erőre és ennyi.Attól hogy van egy keverék pited most te raj gyerek vagy tudom fenyíted az utca kisebb kutyáit amikor hozzák a nagyobbakat akkor meg fosol a kutyáddal együdt.
Na jó írhatsz akár mit neked nem írok semmit mert te az ilyen hiperpingmentált gyerek vagy hogy harcra kell a kutyád csá cigógyerek.
Ja és ahogy írtad egy pit soha se fut el......
Nem tudom hon olvastam már hogy egy pitet és egy német dogot bedobtak egy Rottihoz és a videókamerán annyi látszódik hogy a Dog elkezd futni a Rotti elkapta de nem ölte meg utána a Pitnek is nekiment a rotti és a pit elkezdett futni csak nem volt szerencséje a rotti darabokra szedte.
És még a 2 besuranót is sikerült tacsra tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!