Mi az a munka pitbull?
Olyan vérvonalú, aminek a szülei is dolgozó munkakutyák voltak, azaz nagy a mozgásigényük, szeretnek együtt dolgozni a gazdával. Az ilyet nem ajánlatos házi kedvencnek vinni. Megvadulna ha nem tudná levezetni a fölös energiáit. A munka pitbullal sportolni kell, vagy őrző védőzni. Bikejöringezhetsz, súlyhúzhatsz, de egy biztos: Valamit nyomatni kell, lehet kettőt is. Például egy munka vérvonalú golden retriever se való kedvencnek, mert megöli az unalom.. Gondold meg a megvételt!
Nekem sima házi kedvenc amstaffom van, de kételkedem benne, hogy lehet munka vonalú mert egyszerűen nem lehet lefárasztani.
Lehet nekem is ilyen van?! Nem olyan izmos.Nagyon mozgós-pörgős.Rengeteget mozgok vele és járunk örző-védőzni :)
igen?Mindenki (akinek pittje is van) azt mondja pitbull.De hihetetlen fürge :)és kedves.
Szerited mi a másik "összetevője"?:)))
Ez egy amstaff nem pitbull, az sokkal zömökebb és izmosabb kutya, termetre is kisebb mint ez a kajla.
A munka pitbull az amit amit arra használnak amire tenyésztve lett.
ok.azért én szeretem :)
www.kutya-tar.hu/fajtak/amerikai-pit-bullterrier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!