Hol találok jó Pitbull kenneleket?
Természetesen itt Magyarországon. Nem ilyen olcsó apróhirdetésekre felrakott ócska igénytelen hirdetésekre gondolok hanem igazi minőségi rendes, egészséges kutya tenyésztőkre. Olyanokra gondolok mint pl.:
-
Előre is hatalmas köszönet!
Sehol. A jó tenyésztők nem reklámozzák magukat és nem adnak kutyát akárkinek.
Keress egy amstaff kennelt.
Én a magyar pitteket nem javaslom. Sajnos vagy c*gány kézben van (ezek az expresszese) a többi annyira gyerekcipőben jjár h azért nem ajánlom. Viszont amstafffokat tudok linkelni akikkel csak jo tapasztalaom van,segítőkészek,fajtaértők egészséges jo izomzatú jo idegrendszerű kutyáik vannak,rendszeresen szűrve. Persze az ára is megvan,de hobbikutyának vásároltként nem olyan vészes,de a minőségnek ára van.
ha ezen kívül még keresgetnél akkor itt vannak a bejegyzett kennelek M.O.rol
Sok sikert a kutíushoz:)
"Sehol. A jó tenyésztők nem reklámozzák magukat"
Hülyeség. Csak nézd meg a kérdésemben irt 2 linket. Brutálisan jó minőségű kiváló tenyésztők, akik hirdetik magukat. Hirdetés nélkül nem fogsz keresni soha, az meg nem hogy adják oda akárkinek az igaz, és az úgy is van rendjén!
"Én a magyar pitteket nem javaslom. Sajnos vagy c*gány kézben van (ezek az expresszese) a többi annyira gyerekcipőben jjár h azért nem ajánlom. "
Igy van, pontosan ezért irtam hogy nem kell a sok szar apróhirdetéses dolog.
ha ez a típus tetszik, akkor XXL Bulls vagy Bullydozer
egyébként lehet, hogy külföldön hirdetik magukat a jó kennelek, de Mo-n nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!