Hol találok jó Pitbull kenneleket?
Természetesen itt Magyarországon. Nem ilyen olcsó apróhirdetésekre felrakott ócska igénytelen hirdetésekre gondolok hanem igazi minőségi rendes, egészséges kutya tenyésztőkre. Olyanokra gondolok mint pl.:
-
Előre is hatalmas köszönet!
Igen köszi is néztem őket de mint eddig mindig nem talál olyan magyar oldalt ahol oda is van irva az ár ..ilyen nehéz ez? :) :)
Ami érdekes az az hogy itt Magyarországon 1 - 20 ezer FT között vehetsz piteket. És most ezt nézzétek meg:
3500USD. Ami azt jelenti hogy 779ezer forint. :):)
Minőség ;)
Kérdező, úgy tűnik fingod nincs a pitekről. Miből szűrted le, hogy ezek jó tenyésztők? Láttad te ezeket a vérvonalakat? Értesz egyáltalán a vérvonalakhoz?
Vagy szerinted ha valami drága, akkor az biztos, hogy jó is?
Eleve bullykat tenyésztenek, az igazi munka pitekhez közük nincs.
Csak, hogy érzékeld a különbséget kérdező, ez egy igazi munka pit: [link]
Amit te fogsz venni, az a divat bully.
Sok szerencsét hozzá!
Nem értem egyébként ezeket miért hívják hivatalosan piteknek. Az amstaffoknak több közük van az igazi pitekhez, mint ezeknek a dagadékoknak.
Igazán átnevezhetnék őket hivatalosan is bully-vá.
"én tudom miért akar ilyen kutyát,mert az van a 50cent klipekben is és ettől igazi "mádáfákká " lesz az emberünk"
Az ilyen primitiv hozzászolásokat mellőzük kérem. Köszönöm. . .
bocsi kérdező!:(
OFF.
Mi az a munka pitbull?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!