Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tüzelés!? A szuka kutyám...

Tüzelés!? A szuka kutyám tüzel és fiú kutyám aki jóval kisebb nála állandóan rajta lóg!

Figyelt kérdés
Próbálkozik de nem éri fel szóval nem tudja meg izélni viszont a lány kutyán nem látok élvezetet ez még oké is! De állandóan nyalja neki a micsodáját de azt már élvezhetné nem? Vagy a lány kutyák ezt nem élvezik csak az emberek!?
2009. jún. 13. 14:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod hogy törődjenek a kutyáiddal, akkor minek teszel fel kérdést velük kapcsolatban?!

Akkor majd jó lesz mások törődése, mikor a nemkívánt szaporulatot kell gazdához juttatni?

2009. jún. 14. 00:14
 12/24 A kérdező kommentje:

Ti hülyék!Ha elolvastad volna a kérdést láttad volna hogy nem ez áll fent:Hogy ivartalanitsam a kutyám?Zárjam el öket ? juj terhes lett mit csináljak a kölykökkel!!!

Ha nem tudtok a kérdésre válaszolni akkor ne irjatok!Oké!!

2009. jún. 14. 11:47
 13/24 anonim ***** válasza:

minek tarttasz két különbőző fajtájú kutyát,ha nem tudod őket különzárni tüzelésnél??!!

tudod te,hogy az elajándékozott kölykök közül hány fog tovább szaporodni??ez rengeteg kutyát jelent..

pakoltasd ki a szukát,nem kell több keverék kutya!!

a kutyának is jobb lesz,tovább fog élni 2-3évvel..

az én szuka kutyám is ivartalanított

2009. jún. 14. 19:29
 14/24 A kérdező kommentje:
te csak pakoltasd ki a tiédet!!!és ne szólj bele hogy milyen kutyákat tarok semmi közöd hozzá !
2009. jún. 14. 22:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

gratutálok...

képzeld engem meg pár embert érint,hogy ilyen felelőtlen vagy,mert majd mi mentjük a kutyáid leszármazottjait a gyepikről,láncról stb..

manapság fajtaiszta kutyának sem lehet normális gazdit találni,nem hogy keveréknek..

át kellett volna gondolni,hogy a szuka kutya tüzel,mielőtt veszel két különböző fajtájú kutyát..

az ivartalanításnak csak előnye van,ha igazán szereted a kutyádat megműtteted..az enyém is ivartalanított lány egyébként..

2009. jún. 17. 11:05
 16/24 A kérdező kommentje:
6 éves mindkét kutyám és még egyszer sem volt vemhes a szuka kutyám mert mindig odafigyelünk rá!!Szóval ne szólj bele,tudod mit kéne veled csinálni azt amit te csináltál szegény kutyáddal!Ha férfi lennél kirherélni ha nő akkor meg elkötni hogy ne lehessen gyereked mit szolnál hozzá!Az ivartalanitás minden szempontból természet ellenes és elítéltetik ugyanugy mint az abortusz!
2009. jún. 17. 12:35
 17/24 anonim válasza:
51%

Minek ez a kiabálás?

Értelmetlen.

Ha a kutyád tüzel, akkor egyértelmű, hogy a kan pározni akar vele. Én nem ivartalanítanám, mert nincs értelme, és az, hogy fajtiszta, vagy nem, az csak a divatmániásoknak számít igazából, addig a határig, amíg a kutya szép, okos, nem idegbeteg, és életerős, kezelhető... Szerintem.

Azt megint csak emberi, öncélú, esztelen dolognak tartom, amikor valaki ivartalanítja az állatot, persze vannak kivételek biztosan, meg mentségek is, de én nem értek egyet vele.

Vegyünk például egy férfit: Ha kiherélik, nincs rá túl jó hatással, ha már csak a hangját, és a fejlődését tekintjük, lévén, hogy a pubertás idején elég sokmindenért felel a here. Gondolom, hogy ez a maga műfajában megvan a kankutyáknál, egyéb hím álatoknál is. Ebből kifolyólag nem hiszem, hogy jó ötlet kiherélni. Szerintem ez is csak az emberek eszement kényelem mániája.

Persze mint mondtam, vannak kivételek.

2009. jún. 18. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

a kan és szuka kutyáknak sem lesz bajuk az ivartalanítástól ,sőt..tovább élnek és rengeteg betegségtől megóvod vele őket..idős korban műteni méhrákkal stb-vel nem túl jó..

rengeteg ivartalanított kutyát ismerek és tök ugyanolyanok,mint az ivarosak..

a műtét csak állandósítja a két ivarzás közöti állapotot

szerinted az természtes,hogy több 100ezer kóbor kutya van és,hogy évente több 10ezeret alatanak el,kínoztnak,vernek,tartanak rosszul stb..

aki ivartalanítás ellenes,az még sosem járt menhelyen,szaporítónál,fajtamentőknél stb..

a kutya házisítása lapból nem természtes..ennyi erővel enni se adj neki..

amúgy a kutya őse a farkas a falkában csak az alafa állatok párosodnak a többi soha..

semmi értelem nem kiálllítási kutyákkal szaporítgatni,vagy keverékeket gyártani..

kb. a 0-val egynlő,hogy normális gazdát találsz a piciknek..felelőséggel tartozol a kutyád minden utósjáért,mi a garancia,hogy atokat nem ellteik agyon,kínozzák,adják le menhelyen stb..

2009. jún. 18. 22:01
 19/24 A kérdező kommentje:

Figyelj itt nem engem megváltoztatni probálj azokra az emberekre hatni akik éheztetik és verik az állataikat,ne csak itt járjon a szád,attól hogy itt osztod nekem azt észt attól nem változik meg a világ!Én nem azt kérdeztem hogy mit csináljak a kölykökkel!Ennyi...

Az utolso elötti válaszólóval pedig teljesen egyet értek

2009. jún. 20. 19:41
 20/24 anonim ***** válasza:

pedig pont az ilyenek miatt vannak tele a gyepik,menhelyek,fajtamentők,mint te...

sajnálom,hogy ilyen szűklátókörű vagy..

2009. jún. 21. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!