Boxer nevelésében kérnék tanácsot, én vagy a párom módszere a megfelelő? Nem jutunk dűlőre!
Rengeteg nézetünk nem egyezik meg férjemmel a boxerünk (7honapos-kan) nevelésében.
1. kutyasétáltatás: én lemegyek vele, és ahogy kiérünk a kapun 5-8 perc séta jobbra-balra (amerre a kutya menne) majd célirányosan a megszokott helye, ahol a dolgát végzi. Férjem kimegy a kapun és tojik rá a kutya mit akar, viszi egyből oda, annak ellenére, hogy a kutya húz, bár ez mindkettőnknél van, szerintem éppen ezért.
2. lakásban: itthon dolgozom, de én a lakásban szinte sosem játszom vele, nekem egész nap lustálkodik, amikor játszom is, én megyek hozzá le játszani a szőnyegre, bárhol. Férjem meg úgy játszik vele, hogy durván, morog, ugat, sőt ugrál lakásban.
Köszönöm, mindenképp megyünk kutyasuliba...
Engem nem rángat el a kutya, csak a férjemet, mert mikor kimegyünk sétálni akkor laza pórázon-láb mellet sétál velem abban a pár percben, mielőtt célirányosan a megszokott "WC-hez" mennénk. Húzni-cibálni a férjemet szokta akkor mikor nem tud a dolga előtt fákat jelölni, és náluk kimarad az az 5-8 perc területjelölés.
A másik hogy lehet értetlenül írtam, de a kutya nem 30-40 percet van lenn egész nap, hisz az édes-kevés lenne. Általában reggel-este 30-40 perc, én meg mikor hogy van időm, de a sétáltatások 80%-ban lenn vagyok vele 1-1.5 órát is.
egy boxernek nem eleg 10 pers seta
nekem is 7 honapos boxerem van ha elegge kifarasztjuk nem jatszik a hazban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!