Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyára illik a köv....

Milyen kutyára illik a köv. Jellemzés?

Figyelt kérdés

Közepes vagy nagytestű, könnyen nevelhető, nagyon ragaszkodó a gazdájához, szereti a gyerekeket. Azonban kitűnő házőrző kell legyen, agresszív az idegenekkel, igazi őrző-védő. A fontos, hogy a gazdát ne támadja.

Köszi

2009. jún. 13. 00:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előző vok, azt elfelejtettem, hogy egyik normálisan nevelt, szocializállt, tanított kutya sem támadhatja a gazdáját a falkáját. Ahhoz h megbízható őrző kutya legyen a kutya alapképességeire muszály rárakni még + dolgokat kutyaiskolával.
2009. jún. 13. 09:20
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nálunk már volt olyan kutyus, akit semmilyen eszközzel nem tudtunk nevelni, pedig megpróbáltuk. Most is ő uralkodik a szüleim házában..:-DD Kutyasulit szeretnénk természetesen, majd a kisfiam lesz a gazdija, 2 éves lesz, amikor megvesszük a kutyust. Azt szeretném, hogy a kutya nagyon ragaszkojon hozzá, lehet hallani olyan ebekről, akik követik a baba minden mozdulatát. Sajnos sok a betörés felénk, féltem a családom.

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 13. 11:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a leírás a rottweilerre is teljesen igaz, az egyik legokosabb kutya, nagyon ragaszkodó, de a territóriumát maximálisan védi, gyerekszerető.
2009. jún. 13. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A Komondorra ez a jellemzés tökéletesen igaz!

Nekünk is ilyen fajtánk van :)

éppen tegnap fogott le egy férfit!

2009. jún. 13. 11:56
 15/19 anonim ***** válasza:
komondor nápolyi masztiff német dog német juhász belga juhász Rhodesiai Ridgeback Rottweiler Schnauzer- Órias -->gyerekeket szereti, de egy bizonyos kor alatt nem ajánlott, mert előfordulhat, hogy amikor a gyerek nyúl egy labdáért, nyúl érte a kutya is. Tibeti masztiff de kutya suli mindenképp fontos de én a legjobban a belga juhász kutyát ajánlom abból is 4 "féle" van
2009. jún. 13. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
A legendás gyermekszeretet nehezen össze egyeztethető az agresszióval. Nekem leom van imádja a gyerekeimet, őrzi is a házat, de nem tudom hogy megvédene-e valószínű hogy igen.
2009. jún. 13. 13:17
 17/19 anonim válasza:

"követik a baba minden mozdulatát"

Nekünk landseer-ünk van :-))

2009. jún. 13. 13:59
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Kuvasz is lehetne éppen.
2009. jún. 13. 14:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Nápolyi masztiff! A gyerekeket imádja,a leghűségesebb társ az egész családnak,viszont az idegeneket elretteniti.

Ha kicsi korától következetesen nevelik semmi extra kiképzés nem kell neki,a családot és annak vagyonát minden körülmény között megvédi!

Itt találsz róla rengeteg hazsnos infót: [link]

2009. jún. 13. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!