Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért hány a 10 hónapos...

Miért hány a 10 hónapos pitbullom?

Figyelt kérdés

Nem kérdezték meg!Kedve jó és eleven.Egy evőkanálnyi vajat felnyalt a földről.És megevett égy palacsintát.Gyomorrontás?széklete normális!

rendes választ!köszi.:)

2012. márc. 20. 19:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Amíg egyszeri, addig ne aggódj, a kutyák képesek csak úgy meghánytatni magukat, minden különösebb ok nélkül.

Ha csak ennyi történt, jó a kedve, stb. akkor ne aggódj :)

2012. márc. 20. 19:42
 12/23 anonim ***** válasza:

Tényleg normális, ha néha hánynak a kutyák, ha egy kicsit fáj a gyomruk valamitől, rögtön hányni szoktak. Nem olyanok, mint mi emberek, akik szenvedünk tovább, csakmert nem szeretünk hányni, meg undorító, meg ilyenek. :)

Ha tartósan csinálja, és még levert is, az már tényleg baj.

2012. márc. 20. 19:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát nem egyszer hányt.Először nagyon gyorsan megette.Majd újra kijött.Aztán másfél óra múlva megint.És jóval késöbb 2x.Aztán ennyi.De szerintem este is fog még :(
2012. márc. 20. 19:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Az én kutyám akkor szokott hányni, amikor botokat rágcsál és túl nagy darabog nyel le. Nem találtál botokat a hányásban?
2012. márc. 20. 19:50
 15/23 A kérdező kommentje:
Ő is szeret farigcsálni de nem volt benne.De fű igen!Ès evett is utánna füvet még.
2012. márc. 20. 19:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor "ég" a pocija!
2012. márc. 20. 19:54
 17/23 A kérdező kommentje:

gondoltam rá :) hogy állapítható a fájdalmát?Vagy hagyjam símán elmúlni.Bocsi h túlaggódom :)

De nemrég fogadtam örökbe :)

Köszi a válaszokat!!!Nagyon!

2012. márc. 20. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
elmúlik neki :) sima tápot adj neki vacsorára és ne nagyon adj neki palacsintát és ehhez hasonlókat :)
2012. márc. 20. 20:04
 19/23 A kérdező kommentje:
köszi;)
2012. márc. 20. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
szerintem a vaj miatt lehet,figyelj a továbbiakban is a székletére. A vaj tömény zsiradék,még te is kihánynád ha megennél belőle egy jo adaggal. Figyeld a reakcioját,bágyadtság,vagy koválygás vagy bármi. és ha észeleld vmelyiket akkor időben fordulj orvoshoz .
2012. márc. 20. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!