Kutyát szeretnénk de milyet is?
Ami könnyen tanul,okos,max közepes termetű(53cm marmagas),és nem túl gazdicentrikus,tehát nem csüng a gazdi nyakán naphosszat,a mozgásigény kb napi 1-2 óránál+a 3 egészségügyinél ne legyen több!
Melyik fajtára jellemzők ezek leginkább kb?
Jaj hát gondolhatod hogy nem úgy értettem!
Na de mindegy...aki érti az érti...
Vegyél huskyt, ha az egyszer kiszabadul a kerítésből elsétálgat egész nap. xD
De egyébként, vehetsz: golden retriever, erdélyi kopó, vizsla,
Hát szerintem ez abszolút kutyafüggő. Nekem vizslám van, mindenhova követ. Még pisilni is együtt járunk:-),egymást kísérgetjük mindenhova:-), ők eléggé igénylik a gazdi közelségét(szerintem), bár én imádom, és abszolút nem zavar, hogy mindenhova utánam jön, sőt, örülök, ebből látszik, hogy szeret, és én vagyok neki a biztonság, és ezzel is tanúsítja a hűségét is. Na mind1.
A párom szüleinek van egy berni pásztor keverék kutyájuk, ő szinte egész nap csak alszik meg horkol, neki minden mindegy, csak aludjon meg legyen kaja.De ha hazaérkeznek a gazdik persze örül, de ennyi.Ő lenne neked az ideális, de sajna nem eladó, meg hát nagy is:-)
Na mind1, szerintem az teljes mértékben a kutya személyétől függ, nem pedig a fajtájától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!