Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák szaglását mivel...

A kutyák szaglását mivel lehet megzavarni? Például ha elrejtenek egy hullát a földbe, akkor hogyan lehet elkerülni, hogy a kutya ne szagolja ki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne rejts hullát a földbe! Megvan oldva a problémád. :D
2012. márc. 20. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. A kutyák minden szagot külön tudnak választani, tehát ha otthon főzöl, akkor nem a paprikáscsirke szagát érzi, hanem külön-külön minden egyes összetevőjét. Így bármivel is akarod elnyomni a szagot, nem fog sikerülni. Esetleg a figyelmét lehetne elterelni valami érdekesebbel, de az erre kiképzett kutyák elég fegyelmezettek ahhoz, hogy ez ne sikerüljön.
2012. márc. 20. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi az, felbosszantott anyósod? :))

A hulla szaga nagyon messzire érződik, szinte vezeti a föld, még ha te nem is érzed, fóliába csomagolva is, úgyhogy máshogy likvidáld a haragosod.

2012. márc. 20. 14:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Olvastam egy történetet, amiben föld alá temettek a hullát valahol Amerikában, amit sokáig kerestek kutyákkal is, de nem találták meg. Később maga a gyilkos vallotta be, hol volt eltemetve. Pedig ott jártak kutyák is. Ezek szerint nem lehet hiteles a történet.
2012. márc. 20. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Ha el tudod temetni olyan mélyre, vagy hermetikusan elzárni, hogy egyetlen szagmolekula se jöjjön a felszínre, akkor nem veszi észre a kutya se. Abban a történetben meg lehet, hogy nem is keresték azon a területen, ahol el volt ásva. Azért a kutyák sem úgy működnek, hogy kiteszed az nagy erdő közepén és ő megkeresi a 10 éve elásott hullát...
2012. márc. 20. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

én azt olvastam hogy a szalakáli-val ellehet terelni a kutyák szaglását,de hogy igaz-e vagy se azt nem tudom..

amúgy ha nagyon mélyre van elásva vagy vmi koporsó szerűbe akkor szerintem nem tudják kiszagolni..dehát sose lehet tudni..

2012. márc. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!