Hogyan "bocsájthatnék meg" neki?
Nekem nem egy cipőmet rágta meg a kutyám.De istenem..pici volt..fogat váltott..és hát ő honnan tudja, hogy az nekem milyen fontos cipő pl?:)
Ne hidegülj el tőle!!Semmi képp sem.
A másik meg az, hogy nem a kutya a hibás.Nálunk most már el vannak zárva a cipők. Ugyanis be cuskjuk az ajtót, hogy véletlenül se menjen be. Már kulcsra is zárjuk mert valahogy be nyomja..! tehát ha cipőt veszel szekrénybe vagy egy olyan helyre tedd ahol nem éri el.
Egy dolgot tudsz tenni. Beletörődsz, hogy Te vagy a hibás. A cipőket pedig elzárod rendesen, vagy megtanítod neki, hogy nem nyúlhat hozzá.
A kutya nem tehet róla, persze megértem, hogy inkább rá haragszol, mint magadra.
Csak azt nem értem, hogy egy cipő miatt hogy tudsz ennyire berágni a kutyádra. Az csak egy cipő, akármennyibe is került. A kutya meg a te kutyád és nem lehet átváltani pénzre (legalábbis én ez mieinket nem tudnám). Nekünk is van egy amstaffunk is, volt, hogy megrágott elől felejtett dolgokat. Olyat is ami értékes volt. Haragudtam is rá, de leginkább magamra. Aztán elmúlt a "dühöm", mert attól sem lesz kevésbé megrágva az a cipő ha még sokáig filózol rajta. Nem lesz megint a régi akkor sem, ha elhidegülsz a kutyádtól, szóval tök fölöslegesen bünteted őt ezzel.
Most lehet megkövezni a párhuzamért (én is tudom, hogy bénaság, mert baromira nem olyan ha kutyád van, mint ha gyereked), de ha majd a gyereked lerántja a vadiúj laptopodat az asztalról és ripityára töri, akkor majd őt sem fogod szeretni?
A kutyád nem tudta, hogy mennyibe került a nyamvadt cipőd. Tanítsd meg, hogy csak a saját játékai a rágható dolgok a lakásban és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!