Milyen keverék? Lehet nagyon aranyos van kép is róla
Figyelt kérdés
Tegnap hoztam a kutyust a menhelyről nagyon jó kutya intelligens, könnyen tanul és barátságos nagyon meg vagyok vele elégedve, most 8 hónapos és kíváncsi lennék milyen keverék a menhelyen mondták, de annyira rá figyeltem hogy kiment a fejemből ( tudom h hülye vok és ezért most légyszi ne szidjatok :) )
itt vannak a képek:
előre is köszi
2012. márc. 18. 19:09
11/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) de border collie keverék lehet ilyen kicsi? hnap lemérem a marmagasságát :)
2012. márc. 18. 20:14
12/21 anonim válasza:
Nagyon aranyos.
Tisztára olyan a pofija, mint apum kutyusának, csak az tiszta barna, meg rövidebbek a lábai, de ugyan ilyen a nézése, nekem egyből ő ugrott be róla.:
13/21 anonim válasza:
A border azért nem túl nagy, szóval simán lehet annak keveréke:)
14/21 A kérdező kommentje:
azta ennek nagyon örülök imádom a bordereket dejó akkor lehet hogy az én kutyám is annak a keveréke köszönöm nagyon szépen a válaszokat és a dicséreteket
2012. márc. 18. 20:38
15/21 anonim válasza:
Border collie is van benne, de mivel kisebb termetű, ezért valami ölebféleség is lehet a vérében
16/21 A kérdező kommentje:
ja eszembe jutott a menhelyen azt mondták valami csivava keverék lehet de annyira sok jellemzőt nem találtam ami a csivavára illik szval a kettő párosítása lehet?
2012. márc. 18. 20:44
18/21 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2012. márc. 19. 15:40
19/21 anonim válasza:
A Border collie közepes méretű.
20/21 A kérdező kommentje:
tudom, de azért kösz a felvilágosítást ezt nem nagyon értem hogy jön ide mikor ő keverék de lehet én vok a hülye
2012. márc. 19. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!