Mit csináljak a kutyámmal? Lop a szomszédoktól! öntözőkannát, virágalátétet, szerszámot, mindent ami mozdítható!
Tudom elsőre viccesen hangzik, de nem az! :D
egy labradorról van szó!
Én nem találom viccesnek, és még ha megértőek is a szomszédok, egyszer elszakadhat a cérna, főleg, ha legközelebb nem csak lop, hanem be is csócsál valamit. Nekem egyszer a telefonomat lopta el a kutyám, örültem, hogy a kártya legalább túlélte.
Ha kerítés javítása kivitelezhetetlen, akkor tartsátok bent, és csak felügyelettel menjen az udvarra. A megkötés, és kennel számomra nem szimpatikus megoldás, pláne nem egy labradornál.
szia!
A húgomék is így jártak a 2 tacsi keverékkel, lopták a szomszédtól a téli tüzelőt :)). mInden nap volt az udvaron 2-3 fahasáb :).
Ők villanypásztort tettek fel, körbe, azóta nincs lopkodás. Bár nagyon nagy telken elég drága lenne kiépíteni. Nekik egy normál udvaron volt 40000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!