Basset hound mennyit eszik?
Figyelt kérdés
száraztápból, és húsosból mennyiségre, egy étkezésre2012. márc. 18. 16:04
2/5 anonim válasza:
A egyéb eltartási költségeihez mérten nem sokat.
3/5 anonim válasza:
Amennyit elé raknak.
Tápból egyébként annyit kéne megennie, amennyi a napi adagja (rá van írva), amellé meg felesleges húst adni, ha jó minőségű az a táp. Ha meg nem, akkor legyen az.
4/5 anonim válasza:
Függ kortó, mérettől. Ha szuka és kölyke van, vemhes akkor is más......
5/5 anonim válasza:
Sokat. Nagyon-nagyon sokat. Tapasztalt gazdi vagyok, nekem elhiheted. Mondjuk mikor kiöntök neki egy púpos tálnyi száraztápot, általában napok kérdése, mire lesz olyan éhes, hogy megegye, mert nem szereti, csak azért mégsem kényeztetem el. Konzervből is kevés neki 1 adag, de annál többet nem kap. De mondjuk én napi egy alkalommal etetem. csak vacsorát kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!