Melyik basset hound kennelt ajánlanátok?
Hobbi célra szeretnék egy kutyust, nincsenek vele különleges terveim, nem akarom tenyészteni, kiállítani, "csak" kedvenc lenne.
Ezeket néztem, mert ők vannak Pest megyében:
Esetleg van valakinek személyes tapasztalata velük kapcsolatban?
Nekem is a 3. a legszimpatikusabb, de azért kérdezem, hogy van-e vkinek mélyebb rálátása, mert hiába szimpatikus, meg jó nevű kennel, és hiába megyek el látogatóba, azt nyilván nem fogja az orromra kötni, hogy mittudomén a tőle kikerülő kutyák 50%-a "defektes". Mert ilyenről is hallani sajnos... :S
Második: köszi, a lap.hu-s összes kennelt végignéztem már. Azért elsősorban Pest megye, mert én is pesti vagyok, és ha nem muszáj, nem utazom el az ország másik végébe a kutyusért, mert tényleg csak hobbira kell, annyi a lényeg, hogy egészséges legyen. De ha esetleg ismersz személyesen messzebb lévő tenyésztőt, akit tényleg jó szívvel ajánlasz, vagy egyéb infot az általam linkeltekről, akkor azt szívesen várom :)
Szerintem az Efendi kennel a legjobb.Ezek közül.
Az egyik legjobb most ez.
Nézd meg a kölyköket náluk.
Az Efendi kennelnek K&K kutyájuk 1db volt,mem csak erre épült a tenyészet.
Nézzél már szét,hány kiállításon látsz K&k kutyát,mégha hobbira is kell-legyen szép a kutya.
Nincs kiállítási eredményük.
S,már nem a mai "divatnak" megfelelő,típusú a kutyájuk.
A bőrösebb most a "divatosabb".
Hm, hát ez vicces... mert ahogy nézegettem a kutyákat, nekem pont azok tetszenek jobban, amik nem olyan durván ráncosak :D
Köszönöm neked is a hozzászólást, még átgondolom ezt. Végül is nem most rögtön azonnal kell kiskutya, van még időm körülnézni a tenyésztők "háza táján". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!