Az AlphaZooban van egy bolha és kullancs írtó nyakörv 650ft ért. Az ára alapján ez nagyon gagyi ugye? Esetleg van valakinek tapasztalata vele?
2012. márc. 17. 11:28
1/9 anonim válasza:
Hát amit én szoktam venni bolhaírtó nyakörvet (a nevét már nem tudom, de nagyon jó). Az 1.800Ft
2012. márc. 17. 11:30
2/9 anonim válasza:
650 Ft-ért nem hiszem hogy jó is valamire!
2012. márc. 17. 11:32
3/9 anonim válasza:
Igen. Bolhára valószínűleg jó, de hogy a kullancsokat tényleg távol tartaná, azt erősen kétlem.
2012. márc. 17. 12:31
4/9 anonim válasza:
HA veszel belőle 6 tucatot és a kutya egész testére felcsatolod,akkor lehet hogy lesz :)
2012. márc. 17. 13:07
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem veszek:)
2012. márc. 17. 13:29
6/9 Szilvi & Argos válasza:
A nevesincs Bobi, Teddi és egyéb noname termékek, amik 4-5-6 száz forintokba kerülnek, valóban cart sem érnek.
Tavaly bukkantam a Duoband 2in1-re, ami 4 hónapig véd kullancs és bolha ellen, vízálló nyakörv. Ennek az ára 700-1000 Ft közt mozog áruháztól függően...először szkeptikus voltam, de késő ősszel, tél elején vettem egyet, és tényleg bevált. Igaz, hogy az nem kullancsszezon volt :D Majd most veszek egy újat, kipróbálom szezonban is. Az előző már nem hatásos elvileg, de kullancs idén még nem volt a kutyában, pedig napi szinten Duna-parton sétálunk
2012. márc. 17. 13:41
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet én is kipróbálom, remélem beválik. Ha nem akkor marad a Kiltix.
2012. márc. 17. 13:43
8/9 anonim válasza:
A Duoband 2in1 tényleg jó, mi is ezt használjuk most a 3 nagytestű kutyánkra. Elvittük őket oda nemrég ahol tavaly sok kullancsot összeszedtek, de most egyikben sem volt egy sem. Nagyon elégedett vagyok, az ára is szuper. A csatja jó erős.
2012. márc. 17. 14:06
9/9 Szilvi & Argos válasza:
Köszi a pozitív tapasztalatot! Ez megnyugtató, bár ugye kutyánként is függ, hogy melyiknek mi használ leginkább.
A csatja erős, ja, de a mienk eltört :D De még funkcionál azért.
Csak az olcsósága miatt vagyok kicsit szkeptikus...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!