Szerintetek lessz baja ha csak húst eszik meg rizst meg répát a kutyám? A tápokat kiköpi sokfajtát próbáltam meglátja hogy táp még ha keverem is valamivel elmegy onnan.
vannak nyers étrendek ezzel semmi gond nincs ha jól csinálod, itt van néhány tipp:
Én ilyet szoktam csinálni:
1 heti nyers húspogácsa adag egy 23 kg-os aktív kutya számára:
1,8 kg bármilyen, akár többféle nyers darált hús,
2 csésze (kecske) tej, vagy 1 csésze joghurt, vagy 1 csésze túró,
3 tojás,
1 alma,
1 gerezd fokhagyma,
2 répa,
0,7 kg vegyes zöldség (például burgonya, brokkoli, cukkíni, kelkáposzta, spenót)
egy hónapnyi adagot előre megszoktam csinálni, lefagyasztom és azt kapja.
a húst ne főzd meg mert pont azt ölöd ki amire szüksége van, egy egészséges kutya bírja a nyers húst. (kivétel disznó, kecske, vad húsok ezeket át kell forralni)
A kérdező azt kérdezte, hogy lesz-e valami baja a kutyájának, ha nem tápot eszik. Erre ti riogatjátok, hogy inkább éheztesse, és akkor majd megfogja enni a kutya a tápot, mert nem lesz más.
Akkor most javaslom, gondoljatok a leginkább nem kedvelt ételetekre, majd képzeljétek el, hogy innentől kezdve MINDENNAP azt kell ennetek. Fincsi lenne, mi?
Másrészt pedig szerintetek ezek szerint nem egészséges, ha egy RAGADOZÓ állat húsokat eszik. Gratulálok :D
Persze, inkább egyen tartósítószerekkel, és ízfokozókkal telerakott műanyagot. Ja, az sokkal egészségesebb. Mi emberek is azért vagyunk ilyen "egészségesek", mert tartósítószeres, szintetikus kajákat eszünk a természetes élelem helyett. És ne jöjjetek azzal, hogy csak az olcsó tápokra illik a leírás, amit most írtam. Ugyan már, ti még hisztek abban, hogyha valaminek márkája van, akkor az már mindjárt egészséges is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!