Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vásároltam egy nőstény kölyök...

Akos.horkits kérdése:

Vásároltam egy nőstény kölyök boxert, már van egy 3 éves kan boxerom! És nem nagyon szeretné elfogadni a picit! Hogyan szoktassam hozzá?

Figyelt kérdés

2012. márc. 15. 17:37
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én a már felnőtt boxer kanom mellé hoztam mikor 2.5 éves volt egy befogadott kiscicát, mert kidobta valaki.

Soha nem vittem őt kutyasuliba, mégis eltudtam menni vele póráz nélkül, meg szót fogadott, és még a kiscicát is megtűrte maga mellet, mert mikor összeengedtem őket "természetesen óvatosan" és nem tetszett neki akkor leszíttam, mikor elsétált mellette, és odabújt a cica, akkor meg dicsértem. Később már ha edtek is elsőbséget adott a cicának. Azóta ő már sajnos eltávozott de most van egy 7 hónapos kan boxerem ő egy kicsit makacsabb fajta, de a cicát ő is védelmezi, stb...Én is most keresgélek szuka boxert, és bízom a kutyámban, és megfelellő nevelést kapott, úgyhogy kicsit sem tartok tőle, hogy esetleg nem akarná elfogadni.

2012. márc. 21. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!