Milyen kerítést ajánlotok egy husky-nak?
Első válaszoló. Az a gáz, hogy kb az összes szomszédság kertje sincs elkerítve. Tehát járkálhat össze-vissza, ami nem a legjobb mert vannak eléggé agresszív kutyák (akik meg vannak kötve természetesen)...
Második válaszoló. Igen. Jónak hangzik a pala. Esetleg nem tudod, hogy nagyjából milyen árban forog? Vagy esetleg egy linket a küldenél.
Am a téglakerítés nem a legmegfelelőbb, mert a kertünk lejt és megállna a víz...
Szerintem is jó a pala.
De egyébként meglehet neki tanitani, hogy ne szökjön el. Jó persze azért valamilyen kerités legyen..:D
A mi keritésünk nagyon alacsony, de még próbálkozása sem volt az elszökésre, meg megvan neki tanitva, hogy nyitott kapunál sem szabad kiszöknie, nem is teszi.:)
Ja és ásni sem ássa ki magát meg semmi ilyesmi, de persze sok minden függ, hogy épp milyen egyedet fogsz ki, meg természetesen a nevelésétől, mennyit foglalkozol vele.
Értem. Köszönöm szépen a válaszokat.
És szerintetek miből, vagy hogyan lehetne kaput is csinálni? Mert hogy a kertbe ugye csak ki kell menni, stb... De sz'tem palából nehéz lenne, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!