Mi a kutyusotok neve?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a tieiteket hogy hívják.2012. márc. 15. 14:17
21/22 anonim válasza:
Nekem egy fekete-fehér havanese kutyám van és Dominónak hívják. Amikor megláttam, akkor ez ugrott be és illik is rá, mivel több benne a fekete, csak a mancsai és a farka hegye valamint a mellkasa fehér. Az azért vicces mikor valaki megkérdezi, hogy miért ez a neve, pedig szerintem elég szembetűnő a válasz!:D Pont ma találkoztunk egy magyar vizslával, aki szintén Dominó volt, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ő pl. miért lett éppen Dominó, mert azért nála nem olyan egyértelmű.:)
22/22 anonim válasza:
A volt keverék kutyámat Brúnónak hívták. Apukám nevezte el az akkori osztrák kancellár után mert Ausztriában dolgozott.
A mostani border colliem Szofi, mert ez a név tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!