Én meg a pulis vagyok :) a gombócot anyukám nevezte el még 13 éve amikor én 1 éves voltam :) a Tücsök az azért tücsök mert tiszta fekete....a Ticsi meg tetszett nekem :) nem tudom miért tetszett mert akkor is olyan 5 éves lehettem :)
2012. márc. 15. 14:38
12/22 anonim válasza:
Nekem sok kutyám volt már, illetve nem is nekem, hanem a családnak. Mikor még nagyon kicsi voltam, volt Buksi (keverék), volt Bundás (berni pásztor-border collie keverék), de voltak különlegesebb nevek is, pl. Fáncsi, ő egy labrador retriever volt (ez a név a fánk sóval való hosszas szójátékból jött), de a bátyám pl. mindig Pacsinak hívta. Most van egy kutyánk, Roger (amikor megkaptuk, a Minden lében 2 kanál ment a TV-ben, amiben Roger moore és Tony Curtis játszanak, és mi is 2 kutyát kaptunk, mert Roger Bundás testvére), most pedig új kutyám lesz, lehet, neki valami irodalmi nevet szeretnék (író, vagy szereplő).
2012. márc. 15. 14:49
13/22 anonim válasza:
Snaci kev: bohóc,mert olyan kis bolond
pekingi kev: pamacs,mert olyan szōrgombóc
havanes kev:bubi,mert a szōra nagy ès göndör meg azèrt mert amikor talâltuk nagy szemekbe esett az esō
Tacsi kev:pici,mert olyan kis pici
Cocker spánel: boza,mert valahogy ez lett a neve
berni pásztor ès amstaff kev:(tegnap került hozzánk elütve a k
2012. márc. 15. 15:14
14/22 anonim válasza:
*a kèt hátsó lâba eltörve ès mi mūttetük meg) Berny, mert berni pásztor:)XD
A SZUKÁKNAK B betūvel kezdōdik a neve a KANOKNAK P ;)
2012. márc. 15. 15:16
15/22 anonim válasza:
Keverék Puli x Németjuhász: Tappancs
2012. márc. 15. 15:29
16/22 anonim válasza:
Lizi és pincsi keverék. Befogadott kutyus, adva volt a neve. Ha kölyökként hozzuk el Mila lett volna. De tetszett a Lizi név is így maradt ez.
Ha lesz mellé még egy kis termetű kutyánk (menhelyi) az is szuka lesz valószínű és lehet hogy Dana lesz, vagy ilyesmi hogy hangzásában ne is hasonlítson Liziére. Ha szólok egyértelmű legyen nekik kinek mondtam a nevét. :)
2012. márc. 15. 15:41
17/22 anonim válasza:
Nekem Pacám van :-).
2012. márc. 15. 16:02
18/22 anonim válasza:
Van egy német juhász keverék: Milédi(de ez csak a könyvében van, amúgy mindenki Milinek nevezi a Vad Angyal után:-P)
És pár hónapja került hozzánk egy shar-pei: ő meg Lucky de a törzskönyvében a hivatalos neve: Alpokalja Szép Lucky.
2012. márc. 15. 17:56
19/22 anonim válasza:
utolsó vagyok, lemaradt az e betű, szóval: Alpokalja Szépe Lucky
2012. márc. 15. 17:57
20/22 anonim válasza:
Labrador:Cigány, csak mert ha túrja a földet olyan koszos lesz mint...na mind1, hagyjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!