Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állandóan pörög a kutyám! Mit...

Állandóan pörög a kutyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most lesz 1 éves a labradorom április elején. Az a problémám hogy ha kint vagyok vele meg az anyukájával akkor ő állandóan pörög ha hozzáérek. Ezt úgy kell elképzelni hogy megsimogatom és erre elkezd körülöttem sürögni-forogni,nem lehet normálisan megsimogatni. Nem marad egy helyben. Az anyja nem volt ilyen mikor kicsi volt. Szegényt meg se tudom simogatni rendesen mert a kölyke folyton odajön és nem hagyja. Mit javasolnátok?

2012. márc. 15. 11:07
1 2
 11/11 Szilvi & Argos ***** válasza:
Még annyit, hogy ma minden kicsit is játékos kutyára rámondják, hogy hiperaktív...nem tudom, hogy az az ember, aki egy üres szobába lenne bezárva 23 órát naponta tv, számítógép, telefon, újság nélkül, az mit csinálna, ha végre kikerülne onnan...ő is hiperaktív lenne nyilván
2012. márc. 15. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!