Most mi legyen? Így mehet kutya iskolába?
Veszettségit és kombináltat fog valószínűleg kapni.
Először veletek ismerkedjen meg a kutya és utána mehet az iskola.
Kb 5-6000Ft féregtelenítéssel, ha egyszerre adatod be a kettőt. Kutyasuliba még szokták ajánlani a kennelköhögés elleni oltást is az 6-7000Ft, de az árak orvosonként változnak.
A happy dog nem rossz táp, nyugodtan adhatod neki, ha az a szimpatikus. De azért az árért kapsz jobbat is, vagy olcsóbban kb ugyanazt a minőséget.
Szia!:)
Az oltásokhoz nincs mit hozzátennem, így van.:)
De a Happy dogot azért megvédeném, nekem az állatorvos ajánlotta (úgy, hogy drágábbat is megvettem volna).
(A másik jó az Acana.)
Ha nem akarsz komolyan sportolni a kutyával, akkor felesleges drágább tápot venned, ezekben minden megvan, ami kell.
(Sőt, megsúgom, 4 kutyámból 2 az Aldiban kapható Romeot eszi, és ugyanolyan energikusak, aktívak és gyönyörűen csillog a szőrük...
Biztos lesz, aki lepontoz, de hogy őszinte legyen, a gigadrága táp egy hobbikutyának parasztvakítás.
A kutya az ember mellett évezredekig a szerves hulladékot kapta... Van, ahol ma is az emberi ürülék eltakarítására használják.
Most innentől ez a hiperprémium mittudoménmi nekem kicsit "are you fucking kidding me?"...
és nem azért, mert nem szeretném a legjobbat adni a kutyámnak, hanem azért, mert tudom, hogy az olcsóbb is ugyanolyan jó (nem a Tescos táp, az a másik véglet...)
Amúgy bármilyen tápot válassz is, néha adj a kutyának 1 órán át főtt marha vagy disznólábszárcsontot, csirkefarhátat, csirkenyakat,...
Az jót tesz az emésztésének:)
Jó kutyázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!