Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2,5 éves Újfundlandi kutyámnak...

2,5 éves Újfundlandi kutyámnak első 2 ellésén nem volt teje. Már 100 % hogy nem lesz soha sem?

Figyelt kérdés
2 hatalmas Újfundlandi kutyám van, nem tenyésztő vagyok csak hobbiból tartom őket mert szeretem az ilyen nagy mackós kutyákat és amúgy is állatbarátnak tartom magam. Mindkét ellésnél 6-6 kiskutya született, de szépen sorban mind elpusztult, a 2. ellésnél próbáltam kecsketejjel és tápszerrel etetni őket, de beláttam hogy annyit nem ér az egész mert fél napom elment rá. De nagyon-nagyon sajnáltam szegény kiskutyákat, szerintem ki fogom heréltetni a kant mert így semmi értelme.
2012. márc. 14. 17:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezzel számolni kell minden alom lehozásánál, hogy mi van ha valami miatt a szuka nem tudja etetni, gondozni a kölyköket. Kereshettél volna dajkakutyát is a kölyköknek, vagy leadhattad volna őket a menhelyen, hátha valami rendes gondozó elvállalta volna őket. De végignézni, hogy szép sorban elpusztulnak...

Szaporítani nem kötelező, ha nincsen rá időd, akkor ne csináld, ennyi.

2012. márc. 14. 18:00
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Boldogulni és nehezen tudsz, de azért gyártod a kölyköket?

Retardált vagy?

2012. márc. 14. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
88%
Minek szaporítasz?
2012. márc. 14. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

A te felelősséged, akár tetszik, akár nem. Ugye tudod, h amiért hagytad éhenhalni a kutyusokat akár most is feljelenthetne téged bárki, mivel ez hivatalosan is állatkínzásnak minősül?

Én tuti, h egy életre eltiltanálak az állattartástól. Nem véletlenül vagy egyedülálló, gondolom neked jó lenne a kisbaba sz@ros pelenkában egész nap.

2012. márc. 14. 18:02
 15/26 A kérdező kommentje:

"na jó akkor a te szinteden... ezek élő, lélegző, gondolkodó, érző lények akiknek te végignézted ahogy sorban meghaltak mert nincs rájuk időd de te állatbarát vagy...aha logikus nem?"

1. A feltett kérdésre nem válaszoltál

2. Igen végig kellett néznem mert a biztos megélhetést választottam ahelyett hogy kirugnak és a kiskutyák se biztos hogy megmaradnak, mert tápszeren nem olyan sok az esélye

3. Te tisztában vagy hogy más ember hogy él? Egyedülálló informatikusként vagyok, a keresetem 250.000 és 300.000 ft közötti, amiből örülök ha élni tudok nem még szabid kivenni és kutyát etetni.

2012. márc. 14. 18:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
De akkor minek szaporítasz? Érted a kérdést? Ha te is szar körülmények között élsz, minek gyártod a kölyköket?
2012. márc. 14. 18:08
 17/26 A kérdező kommentje:
Mennyi sok hülye hozzászólás. És tudjátok hogy a tenyésztőknél hogy megy akik ebból élnek? Mert van egy ismerősöm aki ebből él. A 6 éves kiöregedett kutyákat elaltassák, azokat a kiskutyákat akik eladhaatatlanok már meg agyonütik. Ezért börtön... jó vicc... azért ne túlozzunk kérem.... Akkor azt az ismerősöm is törvénysértő akinek a tudta nélkül megellett a kutyája télen -10 fokba és megdöglöttek a kiskutyák? A feltett kérdésemre azért köszönöm annak a kevés embernek a választát aki normális választ adott. Most pedig megyek megetetem a kutyáimat mert valakinek ugye állatokkal is kell foglalkozni. Sok álszerény ember.
2012. márc. 14. 18:08
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Úgy tűnik fingod nincs, mi a különbség tenyésztő és szaporító között.
2012. márc. 14. 18:11
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne szaporíts.

2. Nem vagy állatbarát, állatbarát ilyet nem csinál.

3. Nem szokásom mások pénztárcájában turkálni, de ez azért nekem nagyon szemet szúrt:

"Egyedülálló informatikusként vagyok, a keresetem 250.000 és 300.000 ft közötti, amiből örülök ha élni tudok."

Sokan élnének ilyen "sanyarú" körülmények között.

2012. márc. 14. 18:39
 20/26 anonim ***** válasza:
91%
Én tenyésztőnek tartom magam, 2 éves múlt a kutyám és még nem volt befedezve mert ennyi ideig tartott az általam gondolt minimumot megszerezni neki. Emellett az h állatbarát vagy erős túlzás ha nem etetted és hagytad meghalni a piciket mert nem volt időd rá. Nem szoktam itt káromkodni de tényleg egy igazi barom vagy! És még finoman fogalmaztam...
2012. márc. 14. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!