2,5 éves Újfundlandi kutyámnak első 2 ellésén nem volt teje. Már 100 % hogy nem lesz soha sem?
Sajnos ezzel számolni kell minden alom lehozásánál, hogy mi van ha valami miatt a szuka nem tudja etetni, gondozni a kölyköket. Kereshettél volna dajkakutyát is a kölyköknek, vagy leadhattad volna őket a menhelyen, hátha valami rendes gondozó elvállalta volna őket. De végignézni, hogy szép sorban elpusztulnak...
Szaporítani nem kötelező, ha nincsen rá időd, akkor ne csináld, ennyi.
Boldogulni és nehezen tudsz, de azért gyártod a kölyköket?
Retardált vagy?
A te felelősséged, akár tetszik, akár nem. Ugye tudod, h amiért hagytad éhenhalni a kutyusokat akár most is feljelenthetne téged bárki, mivel ez hivatalosan is állatkínzásnak minősül?
Én tuti, h egy életre eltiltanálak az állattartástól. Nem véletlenül vagy egyedülálló, gondolom neked jó lenne a kisbaba sz@ros pelenkában egész nap.
"na jó akkor a te szinteden... ezek élő, lélegző, gondolkodó, érző lények akiknek te végignézted ahogy sorban meghaltak mert nincs rájuk időd de te állatbarát vagy...aha logikus nem?"
1. A feltett kérdésre nem válaszoltál
2. Igen végig kellett néznem mert a biztos megélhetést választottam ahelyett hogy kirugnak és a kiskutyák se biztos hogy megmaradnak, mert tápszeren nem olyan sok az esélye
3. Te tisztában vagy hogy más ember hogy él? Egyedülálló informatikusként vagyok, a keresetem 250.000 és 300.000 ft közötti, amiből örülök ha élni tudok nem még szabid kivenni és kutyát etetni.
1. Ne szaporíts.
2. Nem vagy állatbarát, állatbarát ilyet nem csinál.
3. Nem szokásom mások pénztárcájában turkálni, de ez azért nekem nagyon szemet szúrt:
"Egyedülálló informatikusként vagyok, a keresetem 250.000 és 300.000 ft közötti, amiből örülök ha élni tudok."
Sokan élnének ilyen "sanyarú" körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!