Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki jó rejtélymegoldó? Ez...

Ki jó rejtélymegoldó? Ez mitől lehetett? Volt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
Érdekes dolgot vettünk ma észre! Épp rágócsontozott a kiskutyám az ágy végébe amikor párom odament hozzá megszeretgetni mikor vmi nedvesbe könyökölt! Először azt hitte nyál de aztán megszagolta majd énis és elég pisi szaga volt de nem annyira és csak a lepedőn volt egy nedvességfolt a matrac olyan se lett pedig vékony a lepedő..A kutyám szobatiszta amúgy, egyszer pisilt az ágyba akkoris cs 8 hetes volt! Nem tudom róla elképzelni, elötte pisilt fél órával és már 2 éves lesz! De végig ittvolt az ágyon és játszott észre vettük volna ha idepisil szerintem:S Délután egyedül volt 1 órára akkor lehetett? De a matrac mért nem lett olyan? És addig nem száradt volna meg? És ha esetleg odacsurgatott mégis akkor mitől lehet? Köszi előre is a válaszokat!
2012. márc. 12. 22:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
utolsó tudom hogy lelki bajos a drágám egy szaporítótól vettem még shih-tzunak aztán pincsi lett belőle, nagyon ideggyenge szegény, szeparáció problémánk is van de ha elötte levisszük sétálni mikor egyedül hagyjuk semmi baleset nem szokott lenni ahogy ma is volt, bolt elött jól lefárasztottuk lennt. Amúgy most kezdtük kutyasulit és tényleg mindent megteszek érte, nemis volt ma olyan helyzet ami felizgatta volna max hogy új táskát kapott de ez megszokott:) Ezt csak úgy leírtam aki írta hogy problémás kutya igen tudom :)
2012. márc. 12. 22:40
 12/15 lakle ***** válasza:
Nekünk van egy rágcsánk, amit ha rág a kutya (összenyálazza) akkor pisi szaga van. Komolyan mondom! Velem is megesett, hogy éreztem a pisi szagot, elkezdtem keresni, hogy hova pisilt a kutya, nem találtam sehol. Elég jó a szaglásom, így jutottam el a még nyálas rágcsáig és tényleg annak volt olyan szaga!
2012. márc. 13. 08:53
 13/15 A kérdező kommentje:
eddig ez a válasz tetszett a legjobban,köszönöm kicsit meg is nyugodtam:) Bár persze erről is lehet kétségem mert 6 hetes kora óta ezt veszem neki de hát most kitudja..nagyon remélem több ilyen nedves foltot nem találok,szorítsatok:))
2012. márc. 13. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, de:

Ivartalanításnál kivették a méhét? Mert akkor előfordulhat inkotencia, azaz vizeletcsepegés is, mármint ivartalanítás után.

2012. márc. 13. 14:06
 15/15 A kérdező kommentje:
igen kivették, de tegnap este óta hál isten nem is volt ilyen ügy,akkor meg folyamatos lenne nem? Mármint embernél is ha valaki ilyen betegségben szenved akkor nem tudja soha visszatartani Lüszinél meg eddig ez volt az első o.O
2012. márc. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!