Milyen kutyafajta a "főszereplője" a Kutyák és macskák c. amerikai filmnek?
Köszönöm a gyors válaszokat, közben keresgéltem és én is erre tippeltem.
mennyire nehéz beszerezni egy ilyen kutyát? Egyáltalán lehet venni, vagy csak tenyésztőknél, vagy hogy megy ez?
minden 2. szaporító ontja az idegbeteg beageleket szerintem kb 500 hirdetés van a neten... divatfajta
Normális tenyésztőt próbálj keresni. De ez egy vadászkutya és hatalmas mozgásigénye van nehezen nevelhető
Be lehet szerezni.
De ha nem lényeg hogy törzskönyves legyen akkor keresd fel a fajtamentőket mert rengetek fajtatiszta Beagle van még törzskönyvesek is sért mert sajnos..... (a legtöbb az mret látták a Tv-ben, és juj de cuki vegyünk egyet. Vettek egyet és fingjuk sem volt a fajtáról az igényeiről és a nevelésről).
Szóval mielőtt ilyen fajtát vennél olvas utána és beszélgess gazdikkal, tenyésztőkkel, hogy tényleg neked való e a fajta!
Mi nem Magyarországon élünk, ezért is kérdeztem, hogy mennyire "beszerezhető" fajta.
Kicsit utánna olvasok majd, mert amennyire tudom nagy a mozgásigénye és ha nem foglalkoznak vele, akkor szófogadatlan és elszökik.
Valóban "cuki" és gondolom sokan éppen ezért szerzik be.
Nem tudom hogy melyik országban laksz de itt vannak a világ összes Beagle tenyésztői:
(külön vannak szedve országok szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!