Megnyírtam a kutyát. Olyan lett, mint egy dagadt pocok. Most mit csináljak? Ki kéne mennünk sétálni egyet, de olyan ciki, ahogy kinéz.
Öreg kutya már, és nem akartam a szőrét cibálni,a fésülést is utálja nagyon, ezért inkább megnyírtam. De most valahogy nagyon elnéztem a vágást, mert rettenetes lett szegény. Annyia röhejes ahogy kinéz, annyira sajnálom szegénykét. Olyan, mintha vádlóan nézne, hogy mit műveltem vele.
A macska meg mintha gunyorosan méregetné őt. Vagy megnyírjam a macskát is?
Máskor mindig olyan kis aranyos szokott lenni a kutya nyírás után, de most nagyon mellétrafáltam.
Olyam lelkiismeret furdalásom van, amiért ilyen röhejes lett szegénykém.
Mondjatok már valami vígasztalót légyszi!
ha raksz fel képet talán megtudjuk mondani hogy lehet e kezdeni vele valamit.
Nem tudom elképzelni mitől lehet olyan szörnyű:D
Lefotóztam a kutyát a mobilommal, de nem tudom feltenni, mert kell hozzá valami madzag, ami viszont nincs meg. A láthatatlan ember eltüntette.
Voltunk sétálni. Azt hitték új kutyánk van. De a többi kutyás gazdi szerint nem annyira borzasztó. Persze azért volt kuncogás, krákogás, nevetgélés.
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. Mindenkinek ment a kezecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!