Megtudod fogalmazni valahogy a kutyáddal való legelső találkozást? Azt az érzést amikor hazahoztad őt és a gyomrod egyszerűen ugrált?
Amikor mi hazahoztuk a mindössze 8 hetes havanese kutyusunkat akkor nem tudtam aludni se enni.
Olyan csodálatos érzés ez mintha egy varázspálca ütött volna meg valamilyen boldogsággal! Nem tudom elmondani egyszerűen olyan jó <3
óóó már magánnyomozásba kezdtem, és valami kutyamittoménmi elnöke hosszú levelezés után megadta a címét egy magyarországi kennelnek.
kicsit kamuznom kellett, mintha munkakutyát keresnék komoly célokra...
szóval van kennel:)
és a magyar rendőrségen is minimum 3 van, én annyival személyesen találkoztam a kiképzőközpontban.
meg naná, hogy már a szaporítók is beindultak, csomó expresszes hirdetésben van "holland juhász":(
és nem mellékes, hogy Manó csípőtöréssel került be a menhelyre, úgy volt, hogy béna lesz a hátsó lábaira, de isteni szerencsével teljesen felépült... állítólag már gazdánál volt, csak ráhajtottak kocsival... (nyilván nem át, "csak" elütötték)
Szóval nagy a titkolózás, sok a rejtély...:D
nekem így is szép, úgy is szép, csak egyszerűbb azt mondanom, hogy holland, mint azt, hogy magyar agár - német juhász keverék...:)
pláne, hogy viselkedésre is holland...
Hát, igazából csak azért érdekelne, hogy kideríthessem a menhelyre kerülésének pontos körülményeit...
és a holland kicsit konkrétabb nyom lenne, mint a keverék...
Jááááj ez a kutyus nagyon édes!:D:D:D
Gratulálok a kiképzéséhez!:)
Bonyolult ügy :)
Hát itthon rendes kennel tuti nincs, bennfentestől tudom...végül is mindegy :D
Kérdező: Nagyon ügyes és szép kutyusod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!