Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya vagy macska? Miért?

Kutya vagy macska? Miért?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 13:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kutyás voltam. Egyértelműen. Aztán 7 évvel ezelőtt találtam egy 2 hónapos szőrgombolyagot. És azóta ő is a család része. A mai napig azt mondom: én inkább kutyás vagyok... aztán elgondolkodom és rájövök: jobb inkább egyszerre kutyásnak is és macskásnak is lenni. :)
2012. márc. 8. 23:21
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm tényleg!Nagyon jókat írtatok!Némelyeken még meg is hatódtam.Igen valójában én is a kutyákat érzem közelebb magamhoz.De a cicákat is szeretem.(De kertes háznál,mintha barátságosabbak lennének a cicák,mint amelyek a négy fal közé vannak zárva ingerszegény környezetben)

Eddíg is azt gondoltam kutyám lesz ismét,de most ez méginkább megerősödött bennem.Igaz én valami kisebb fajta szőrpamacsra gondoltam.Nem írok fajtát,mert rengeteg van belőlük.55nm-es lakásban nem szeretnék németjuhászt,vagy labradort stb.Őnekik kicsit másabb az életstílusuk,mint a kisebb szobakutyusoknak.Nem csak enni szeretnék neki adni,hanem tanítani, trükköket is,játszani,"társaságba" vinni.

Mint egy családtagot,aki ha rám néz,tudom mit szeretne.

Szóval,köszönöm mindenkinek mégegyszer.

2012. márc. 9. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!