Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya vagy macska? Miért?

Kutya vagy macska? Miért?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 13:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem csak az inteligenciájuk miatt hanem mert kutyák , és az ember legjobb barátai. Egyébként igen városi vagyok mi bajod van vele ? Gyűlölöm a rossz szagú tanyákat és azokat a helyeket ahol trágyaszag van. Nekem bármit is mondhatsz a ló akkor is egy olyan állat ami ha baj van elmenekül. De mindegy. Olyanok mint a zebrák meg a gazellák ha oroszlánt látnak. Ott lehet az Isten is de nekik mindegy csak éljék túl. A kutya megküzdene az oroszlánnal meg is halna csak a gazdája élje túl. Nem azért mert okosak (többek között) hanem azért mert szeretik a gazdájukat aki szintén szeretik őt.
2012. márc. 8. 13:40
 12/22 anonim ***** válasza:
33%
Egyébként ott van a ló kategória ott fényezd a nyihaházó pacikat :D Senki sem beszélt a lovakról :D
2012. márc. 8. 13:41
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszi!Én sajnos nem tudok kutya,macska közt választani.Mindkettő másért aranyosabb.Bár picit kezdek a kutyák felé húzni.

A lovakkal nincs semmi bajom,bár mióta megkergetett egy azóta távolról csodálom őket.

2012. márc. 8. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A kutya és a macska nem zárja ki egymást :) Lehetnek ők nagyon jó barátok, pláne, ha mindkettő kölyökként kerülne össze!
2012. márc. 8. 13:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem is írtam,hogy kizárják egymást!De kutyát is,és macskát is nem tarthatok.Csak egyiket.
2012. márc. 8. 13:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mérlegelj. Egy macska sokkal önállóbb, mint egy kutya. Ezalatt azt értem, ha 4-5 napon keresztül nincs időd, csak enni adni neki és egy kis simogatásra, nekik az sem baj. Míg egy kutyával ugyanúgy kell foglalkozni minden nap. Persze kivételek lesznek, amikor beteg vagy stb., de 1-2, nagyon maximum 3 napnál tovább már nem bírják, ha pl nem viszed el hosszabb sétára őket vagy nem játszol, nem foglalkozol velük.

Azt is mérlegeld, hogy melyik állatnak lenne jobb nálad? Egy kutyának vagy egy cicának? Ha a kutya mellett döntesz, akkor ugye szűkíteni kell a kört, hogy olyan fajtát (vagy keveréket) válassz, ami neked is és a kutyának is megfelel. Pl. ha lusta vagy, ne vegyél border collie-t, de ha pl. szeretsz sűrűn túrázni, akkor a francia bulldog sem megfelelő neked.

Szóval összetett dolog ez és felelős döntést kell hozni :)

2012. márc. 8. 14:02
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Én, akinek a szíve már órákkal elébb csordultig telt, kihasználva a magány korai perceit, keserves sírásra fakadtam. Hirtelen egy apró szőrös kobak préselődött párnám mögül az arcomhoz, füleit és orrát dörzsölgetve hozzám, azonosulva bánatommal és azon nyomban felszárítva könnyeimet.

/Elizabeth Barret Browning/

2012. márc. 8. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Kutya macska én is őket imádom. A lovakat nem.
2012. márc. 8. 14:04
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

Egyértelműen kutya.

Az előttem szólók felsorolták, hogy miért. Ő az életem része, együtt játszunk, együtt sétálunk, kirándulunk kutyasuliba megyünk. Rengeteg helyre el lehet vinni. Teljes foglalkozást igényel, nem csak annyit, hogy odalököm neki a kajástálját "aszt csókolom". Nevelni, tanítani kell. Trükköket lehet vele tanulni. Fel sem lehet sorolni, hogy mennyi mindenre képesek a kutyák mennyi mindenben segítenek nekünk, mentő kutyák, vakvezetők, drogkeresők, rendőrségi stb. stb stb. Neharagudjanak a macskapártiak, de szerintem egy napon nem lehet őket emlegetni! A macska az nem képezi szerves részét az ember életének. Meg lehet etetni és meg lehet simogatni, ha odajön. Nekem ez kevés. Én imádok sétálni, játszani a kutyámmal, imádunk suliba járni, bohóckodunk, akkor megyek oda hozzá amikor akarok Mindig örül nekem. Egyből hozzám bújik, órákig ül az ölemben. Ha sétálunk olyan boldogan szeretettel rohan felém, ha hívom. Még oldalakat tudnék írni a kapcsolatunkról, de akinek kutyája van ezt ő is tudja! =)))

2012. márc. 8. 14:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Kutya!!!
2012. márc. 8. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!