Találtam egy vemhes kutyust mit csináljak ha jönnek a kölykök?
Az a helyzet hogy ma reggel találtam a házunk előtt egy vemhes szukakutyát és hogy mondjam de elég nagy volt a hasa.
Orvoshoz elvittem azt mondta hogy ma vagy holnap fog szülni.
Adott neki valamilyen vitamint és azt mondta hogy figyeljek rá. Itt van bent a szobában nagyon jól viselkedik ahhoz képest hogy egy talált kutyus. Tud ülni , feküdni.
Most a már elpusztult kutyusom XXL-es helyén fekszik (az előző kutyám egy KÁJ keveréke volt és 2-ször akkora volt mint egy dog) és kb. 20x akkora a hely mint a kutyus , olyan kis pincsi méretű a kutyus. Van előtte víz , mit csináljak most ?
Köszönöm illetve hát köszönjük mind a hárman. (: Mindegyik kutyus szopik mind két szuka kutyus maradt életben. :)
A mama jól van eszik iszik megnyalogatja időnként a kölykeit aztán néha kér két percet hogy nyugalma legyen de után rohan vissza a helyére hogy mi van a kölykeivel. (:
Aztán szopi egy jó ideig és megint iszik aztán szünet és így megy egész nap. (:
Örülök, hogy minden rendben. Majd még írj, hogy mi van veletek.
Állatgyógyszertárból vagy az állatorvosodtól szerezz be féregtelenítőt, az anyakutyának jó az olcsóbb tablettás, de a kicsiknek vagy szirupot, vagy pasztát és mindenképp féregtelenítsd őket 2hetes korukban (az anyakutyával együtt persze), majd 2hetente. Mivel kóbor kutya volt elég nagy esély van arra, hogy fertőzöttek (már a kicsik is, az anyatejjel átvándorolnak a szervezetükbe) és ez nem csak rájuk, de rád nézve is veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!