Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Találtam egy vemhes kutyust...

Találtam egy vemhes kutyust mit csináljak ha jönnek a kölykök?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy ma reggel találtam a házunk előtt egy vemhes szukakutyát és hogy mondjam de elég nagy volt a hasa.

Orvoshoz elvittem azt mondta hogy ma vagy holnap fog szülni.

Adott neki valamilyen vitamint és azt mondta hogy figyeljek rá. Itt van bent a szobában nagyon jól viselkedik ahhoz képest hogy egy talált kutyus. Tud ülni , feküdni.

Most a már elpusztult kutyusom XXL-es helyén fekszik (az előző kutyám egy KÁJ keveréke volt és 2-ször akkora volt mint egy dog) és kb. 20x akkora a hely mint a kutyus , olyan kis pincsi méretű a kutyus. Van előtte víz , mit csináljak most ?

2012. márc. 8. 11:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm , már elkezdődött a szülés egy 20 perce és eddig 3 kölyök van kint akik már szopiznak is. Kb. mennyi idő mire az összes kölyök kilyön ? :S
2012. márc. 8. 13:27
 12/25 anonim ***** válasza:
Csak a kutyus tudja, hogy van-e még több is. Lehet, hogy én most felhívnám a dokit, elmondanám, hol tartotok most, talán mond még valami olyan tanácsot, eligazítást, amit itt eddig még nem kaptál meg.
2012. márc. 8. 13:30
 13/25 anonim ***** válasza:
lehet 2 óra szünet, de az is lehet, hogy csak 3 volt egy ekkora kutyában. Ultrahangot nem csinált a doki?
2012. márc. 8. 14:04
 14/25 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok:

Született még azóta kicsi? Majd írd meg, hogy mennyien lettek. Esetleg láthatnánk róluk képet?

Köszi

2012. márc. 8. 14:05
 15/25 anonim ***** válasza:
28%
Altattasd el rögtön a kiskutyákat, egyet tarts meg, mivel már elkezdtek szopni, elkezdődött a tejteremlődés. hidd el ez a leghumánusabb. Ott marad a nyakadon akárhány keverék kiskutya, a menhely felejtsd el, hogy beveszi, házalhatsz velük, oltathatod, chippeztetheted őket. Ha felneveled, akkor kb. 100 ezredbe fog kerülni egy talált kutya. És semmi garancia arra, hogy jó helyre kerülnek a kölykök.
2012. márc. 8. 14:05
 16/25 anonim ***** válasza:

megszülettek. Mostmár ugyanugy küzdeni kellaz altatásuk ellen,ahogy a sintértelepi kutyáknál nem engedjük,hogy altassanak.

Egy ekkorának nem lesz 10 kölyke

2012. márc. 8. 14:08
 17/25 anonim ***** válasza:

Már ha megszülettek én sem ölném meg őket. Ivartalaníttatom, akár az utolsó pillanatban is a szukát, de azok már megszületett, élő kölykök, így már nem tudnám megtenni. Holnap hívj hozzá orvost, nézze meg a szukát, hogy nem maradjon benne semmi.

Azon kívül kezd el plakátolni, mert egyszer sem biztos, hogy nem hiányzik senkinek. Lehet, hogy régebben elszökött, és így lett vemhes.

2012. márc. 8. 15:05
 18/25 A kérdező kommentje:
Összesen négy kiskutya született. 2 kölyök halva született amit később vettem csak észre :( Nincs fényképezőm a telóm elég rotyi nem nagyon tud képet fel tenni , de ha lesz lehetőség megteszem amit tudok.
2012. márc. 8. 15:45
 19/25 anonim ***** válasza:

Rendes csaj vagy!

A mamának adj valami kaját meg vizet. Tégy alájuk tiszta cuccot. Szerintem valami kis takarót is tehetsz oda, lent a földön hűvösebb van, mint amit mi érzünk. Engedd őket pihenni, de néha-néha nézz rájuk. (Figyeld a mamát, ha szobatiszta volt, akkor lehet, hogy esetleg kikéredzkedik)

2012. márc. 8. 15:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!!

:)

28/n

2012. márc. 8. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!