Találtam egy vemhes kutyust mit csináljak ha jönnek a kölykök?
Az a helyzet hogy ma reggel találtam a házunk előtt egy vemhes szukakutyát és hogy mondjam de elég nagy volt a hasa.
Orvoshoz elvittem azt mondta hogy ma vagy holnap fog szülni.
Adott neki valamilyen vitamint és azt mondta hogy figyeljek rá. Itt van bent a szobában nagyon jól viselkedik ahhoz képest hogy egy talált kutyus. Tud ülni , feküdni.
Most a már elpusztult kutyusom XXL-es helyén fekszik (az előző kutyám egy KÁJ keveréke volt és 2-ször akkora volt mint egy dog) és kb. 20x akkora a hely mint a kutyus , olyan kis pincsi méretű a kutyus. Van előtte víz , mit csináljak most ?
3. válaszoló vagyok:
Született még azóta kicsi? Majd írd meg, hogy mennyien lettek. Esetleg láthatnánk róluk képet?
Köszi
megszülettek. Mostmár ugyanugy küzdeni kellaz altatásuk ellen,ahogy a sintértelepi kutyáknál nem engedjük,hogy altassanak.
Egy ekkorának nem lesz 10 kölyke
Már ha megszülettek én sem ölném meg őket. Ivartalaníttatom, akár az utolsó pillanatban is a szukát, de azok már megszületett, élő kölykök, így már nem tudnám megtenni. Holnap hívj hozzá orvost, nézze meg a szukát, hogy nem maradjon benne semmi.
Azon kívül kezd el plakátolni, mert egyszer sem biztos, hogy nem hiányzik senkinek. Lehet, hogy régebben elszökött, és így lett vemhes.
Rendes csaj vagy!
A mamának adj valami kaját meg vizet. Tégy alájuk tiszta cuccot. Szerintem valami kis takarót is tehetsz oda, lent a földön hűvösebb van, mint amit mi érzünk. Engedd őket pihenni, de néha-néha nézz rájuk. (Figyeld a mamát, ha szobatiszta volt, akkor lehet, hogy esetleg kikéredzkedik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!