Milyen kárt tud okozni egy bull terrier a lakásban?
Figyelt kérdés
jönne hozzánk albérlő, van egy kutyájuk, bull terrier. milyen kárt tud okozni egy ilyen kutya a lakásban. azt mondták,h csak az előszobában lenne. mondjuk nem túl fenszi a lakásunk, de mégis mik lehetnek a problémák2012. márc. 8. 09:37
11/14 anonim válasza:
Nekem egy havanese kutyám van és szintén albérletben vagyunk. Ő még csak 5 hónapos és 3-4 hónapos kora között okozott több kárt. Konkrétan szétrágta az internet kábelt, kirágta a fal sarkát, meg nekem egy cipőmből kiszedte a talpbetétet, amikor nem voltunk otthon. Most már nem pánikol, ha elmegyünk otthonról, úgyhogy már a cipőket is előtte merem hagyni. Nálunk is csak az előszobában és konyhában lehet, de ha elmegyünk, akkor a konyhaajtót is bezárjuk és olyankor szerintem alszik, mert általában a helyén van, mikor hazaérünk. Természetesen az okozott károkat saját költségen javítjuk, mivel a mi kutyánk. De ha idősebb a kutya és tényleg jól nevelt akkor fajtától függetlenül nem valószínű, hogy bármilyen kárt okozna.:) Én is azt javasolnám, hogy vigyék el a kutyát és meglátod, hogy hogy viselkedik!
12/14 anonim válasza:
Ha nem foglalkoznak vele eleget, akkor lopkodhat, rághat: bútort, falat, ajtót, kábeleket, növényeket, vagy amit csak elér...
Kaparhat: ami a földön van:parketta, szőnyeg, laminált padló; ajtókat, falakat.
Kirámolhatja a kukát...
Ha nem szobatiszta, akkor pisi, kaki.
13/14 anonim válasza:
nekünk van bullunk, hát igazából tud kárt tenni. Még ha jó kutya akkor is. pl a miénk imádja a labdát. Behoztam a lakásba a labdát letettem a földre és ahogy odarohand a labdához végigcsúszott a padlón és felborította az üvegasztalt :) + számolj azzal h kergeti a farkát. Ha nagyon beindul nem lát nem hall! :) tud kárt tenni akartán kívül is. mivel erős izmos fajta.
14/14 anonim válasza:
Rengeteg kutya él panelban, hosszabb időre egyedül.Nincsen gond. Nem fajta kérdése, hogy tud-e kárt tenni, hanem nevelésé.
Szerintem írj velük szerződést az esetleges károk megtérítésére és fényképezzed le a lakást. Állj bizalommal az ügyhöz, ne legyen diszkrimináció csak azért mert bármilyen fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!