Bull terrier? (2 kérdés)
Mennyire jelez ha jön valaki?
Lehet kint tartani? Mennyire fázik télen kint?
Rövid szőrű kutyát szerintem nem kéne kint tartani, max. nagyon-nagyon jól szigetelt kutyaházban, mert attól, hogy szeret a hóban hancúrozni pár órát, még megfázhat. Az én kutyám is imádja a havat, de 0 fokban már vacog.
Senkit nem enged be, mert a nyakába ugrik és nem engedi tovább, míg agyon nem simogattatta magát. A betörő meg max. keresztülesik rajta. Jelezni még csak-csak (nevelés kérdése), de házőrzést ne várj tőle.
Az enyémek jeleznek (egy kan, és egy ivartalanított szuka), nagyon éberek. Persze azért ver a víz, amikor kimegyek, és úgy horkolnak, hogy zeng a kutyaház:) De egy pillanat alatt jeleznek ha olyan hangot hallanak, amit nem szoktak meg.
Ez enyémek fáznak -szerintem-, de ők is imádják a havat. VAn kabátjuk, csak a szuka fiatalabb, és ha akkor is rajtahagynám a kabátot valamelyiken amikor én nem vagyok ott, lerágná (tapasztalat). De a házuk nagyon meleg, kívül belül szigetelt, millió pléddel és szőnyeggel alattuk, lamellás ajtóval...
Szerintem nem engednének be idegent, bár megnézném hogy valaki aki ismeri a fajtát és nem szarik be az ugatástól, és bejönne, mit csinálnának vele. Lehet hogy agyonnyalogatnák az örömtől hogy jött hozzájuk vakai, nagy csókkirályok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!